Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

De webshop van Bier! magazine

The Taste of Bier, Jazz & Blues

9,95

Aantal:

Categorie:

Beschrijving

Dranken als whisky, rum, gin, wijn en likeur zijn voor veel jazz- en bluesmusici dankbare inspiratiebronnen. Dit geldt zeker ook voor bier. Auteur Han Hidalgo en uitgever Birdy Publishing hebben 32 titels met ‘beer’ verzameld en van een culinair recept voorzien.

In sommige gerechten is bier gebruikt en bij alle gerechten wordt speciaal bier als begeleidende drank aanbevolen. Geniet van 96 smaakvolle pagina’s met eenvoudig te bereiden gerechten en vergeet niet de bijpassende jazz- en bluesnummers erbij te zoeken! Gegarandeerd een gezellige avond!

Over de auteur
Han Hidalgo (1945) heeft een passie voor jazz, bier, koken, reizen, schilderen en het maken van sculpturen. Deze passie en vooral het genieten en het delen hiervan met anderen komen tot uitdrukking in de redactie van de sites Jazzcookin.net en Biercuisine.nl en artikelen voor verschillende tijdschriften in Nederland en België. Recente publicaties van Hidalgo zijn: Jazzcookin’ (2009), de cd ‘Tasty! Blue Note With A Bite’ (2010) en Biertapas (2011). Voorheen was Hidalgo docent en onderzoeker aan twee Nederlandse universiteiten en zelfstandig opleidings- en organisatieadviseur voor enkele grote Nederlandse bedrijven en gemeenten.