Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

De webshop van Bier! magazine

Beer in the Netherlands 2

22,50

Aantal:

Categorie:

Beschrijving

Volledig herzien en geüpdatet, BEER IN THE NETHERLANDS 2 neemt je mee door de snel evoluerende Nederlandse bierscene, van Aalten tot Zwolle en vele plekken die buiten de gebaande paden daartussen liggen – met recensies van 700 brouwerijen & bierfirmas, en meer dan 550 biercafés. Of je nu een stedentrip maakt, door het land fietst of met de trein het land ontdekt, laat deze bierreisgids jouw vertrouwde metgezel worden om je naar een aantal onverwachte uithoeken van dit fascinerende bierland te begeleiden.

Informatie over de auteurs
Tim Skelton werd geboren in het Verenigd Koninkrijk, maar woont sinds 1989 in Nederland. Hij weet niet meer wie het was tijdens dat eerste weekend die hem zachtjes het gewaardeerde pils uit zijn handen greep en verving door een speciaalbier, maar hij is die persoon er eeuwig dankbaar voor. Vrouw Amanda deelt zijn bierige passie en was een gewillige metgezel gedurende de maanden van zwaar onderzoek. Tim is ook de auteur van ‘Around Amsterdam in 80 Beers’ (Cogan & Mater). www.timskelton.eu

Redacteur Tim Webb, is een internationaal gerenommeerde award-winnende bierschrijver (Good Beer Guide België – 7e editie 2014; World Atlas of Beer; Pocket Beer Book; LambicLand en andere), die ook de serie Rond Brugge / Brussel / Amsterdam / Berlijn / Londen in 80 Beers schrijft en publiceert.

Productspecificaties
Taal Engels
Bindwijze Paperback
2e Druk
Verschijningsdatum januari 2020
320 pagina’s
Kaarten inbegrepen
Met illustraties in kleur