Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Adverteren in Bier! magazine

Bier! is een onafhankelijk smaakmakend glossy magazine over speciaalbier, interessant voor adverteerders uit de brouwerijwereld, horeca/biercafés, reiswereld en aanverwante onderwerpen. BIER! verschijnt vier keer per jaar en biedt GEEN ruimte voor advertorials. De redactie volgt met name de biercultuur in Nederland en Belgie. We nemen een kijkje achter de kloosterschermen van de trappistenbrouwerijen. We gaan op zoek naar de historie van de abdijbieren. We zijn te gast bij kleine en grote brouwerijen. Kenners en liefhebbers nemen plaats in onze proefpanels om bieren binnen een bepaald thema voor te proeven. We schrijven over bierboeken en biernieuws. We interviewen ‘VIP’s’ uit de bierwereld en vrouwen die van lekker bier houden. We besteden ruim aandacht aan bier en gastronomie en de opkomst van speciaalbier in de culinaire wereld. En nog veel meer…


Redactieformule Bier!

Bier! is het enige onafhankelijke glossy magazine over speciaalbier. De redactionele formule bestaat uit interviews met iconen uit de bierwereld en met liefhebbers en kenners. Verder is er veel aandacht voor brouwerijbezoek, reisverslagen langs brouwerijen, proeverijen van bijzondere bieren door deskundigen, biernieuws, vrouwen en bier, opiniërende columns, bierverzamelaars en al het andere dat de wereld van speciaalbier te bieden heeft. Het magazine kenmerkt zich door een trendy opmaak en belevingsvolle fotografie. BIER! wil in haar magazine een onafhankelijk platform creëren voor kleinere en grote brouwers van speciaalbieren teneinde hun inspirerende verhaal over het voetlicht te brengen bij de doelgroep.


Doelgroep Bier!

De doelgroep van Bier! wordt gevormd door alle genieters van speciaalbieren, zowel kenners als liefhebbers.
Daarnaast richt Bier! zich vooral ook op lokale brouwerijen, slijterijen en (ABT)-cafe’s die zich in bier hebben gespecialiseerd. Tot de doelgroep van Bier! behoren zowel jonge als oudere mannen en vrouwen die zich regelmatig (ook proevend) verdiepen in speciaalbier. Daarnaast richt Bier! zich op de grote groep pilsdrinkers die ook wel eens een ander bier willen proeven en daar meer over willen weten. Ook richt Bier! zich op de culinaire wereld van bier en gastronomie.

Adverteren in Bier! magazine

Interesse? Vraag dan meer informatie aan via ons contactformulier.