Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

De webshop van Bier! magazine

De Bieren van Nederland

9,95

Aantal:

Categorie:

Beschrijving

Bierminnend Nederland heeft er een nieuw collectors-item bij. De grote poster ‘De Bieren van Nederland’ met vrijwel alle etiketten van Nederlandse bieren. Vanaf half december 2010 brengt uitgeverij Birdy Publishing deze poster op de markt. De poster is ook via deze website te bestellen.

Bij onze zuiderburen is de Belgische versie van de poster al jaren een doorslaand succes. Om de twee jaar komt daar een nieuwe editie op de markt met daarop alle etiketten van gerenommeerde Belgische bieren. Nu de (speciaal)biercultuur ook in Nederland sterk groeiende is, werd het tijd voor een Nederlandse editie. Want inmiddels zijn er alweer rond de 100 brouwerijen actief in Nederland, van klein tot (middel)groot. Microbrouwerijen en grote industriele brouwers. 72 brouwerijen hebben op ons verzoek de etiketten van hun reguliere, jaarlijks terugkerende, bieren toegestuurd. welgeteld 476 Nederlandse bieretiketten sieren daarmee de poster ‘De Bieren van Nederland’. Een waar collectors-item dat het prima doet in huis bij de echte bierliefhebber, in het betere biercafe of daar waar biergenieters samenkomen. Bovendien een originele en prettig geprijsde cadeausuggestie, weer eens wat anders dan een boekenbon…

De poster met alle bieretiketten van Nederland is full colour gedrukt op hoge kwaliteit papier, heeft een formaat van 70 x 100 cm en wordt verstuurd in een stevige koker.