Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

De webshop van Bier! magazine

Beer in The Netherlands

12,95

Kort

Aantal:

Categorie:

Beschrijving

De tijd dat het bier gebrouwen in Nederland bestond uit een paar bijna identieke pilseners en veel schuimige reclame is voorbij. Sommige bierliefhebbers durven de nieuwe Nederlandse ambachtelijke biercultuur al ‘het nieuwe Belgische’ te noemen. Wilt u weten wat te doen en waar u het kunt proeven? ‘s Werelds eerste uitgebreide gids in het Engels over de nieuwe Nederlandse bierscène bevat een persoonlijke kijk van een insider op meer dan 180 Nederlandse brouwerijen, meer dan 1000 bieren, en honderden briljante biercafes en -winkels. Ontdek de beste bierbestemmingen, van brouwerij tot brewpubs, van gezellige kroegen tot spectaculaire grand cafés, plus een lijst van Nederlandse bierfestivals en -attracties. Vol met waardevolle tips over waar naartoe te gaan, hoe er te komen en wat te bestellen als je dat doet.

Beer in The Netherlands neemt u mee langs de snel evoluerende Nederlandse bierscène, van Aarle-Rixtel naar Zwolle, met inbegrip van vele inmiddels wereldbekende plekken tot bierige attracties op afgelegen plaatsen in Nederland. Of bent u op zoek naar een avondje uit, een korte vakantie of een belangrijke ontdekking? Laat deze gids, waarvoor door de auteurs minutieus research is verricht, uw trouwe metgezel worden. Wij garanderen dat de gids u zal meenemen naar een aantal fantastische plekken waar je nooit gezocht zou hebben als je deze gids niet gevonden had.

Informatie over de auteurs
Tim Skelton werd geboren in het Verenigd Koninkrijk, maar woont sinds 1989 in Nederland. Hij weet niet meer wie het was tijdens dat eerste weekend die hem zachtjes het gewaardeerde pils uit zijn handen greep en verving door een speciaalbier, maar hij is die persoon er eeuwig dankbaar voor. Vrouw Amanda deelt zijn bierige passie en was een gewillige metgezel gedurende de maanden van zwaar onderzoek. Tim is ook de auteur van ‘Around Amsterdam in 80 Beers’ (Cogan & Mater). www.timskelton.eu

Redacteur Tim Webb, is een internationaal gerenommeerde award-winnende bierschrijver (Good Beer Guide België – 7e editie 2014; World Atlas of Beer; Pocket Beer Book; LambicLand en andere), die ook de serie Rond Brugge / Brussel / Amsterdam / Berlijn / Londen in 80 Beers schrijft en publiceert.