Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Zomer is… Je bierdiploma halen!

Geplaatst op woensdag 25 juli 2018

De Bierista Bieropleiding gaat als een speer! Nog geen 3 maanden na de lancering heeft Bierista reeds 300 bierdiploma’s mogen overhandigen aan geslaagde cursisten. En het leven als Bierista begint eigenlijk pas nadat je dat felbegeerde diploma hebt behaald… Join the club!

Bierista biercommunity
Na het afronden van de opleiding ben je namelijk onderdeel van de actieve Bierista biercommunity. Je komt in contact met andere Bierista’s, kunt diverse bieren gaan proeven en reviewen én er worden allerlei leuke en interessante events en workshops georganiseerd. Zo kun je iedere maand aansluiten bij een gratis Bierista rondleiding door een Nederlandse brouwerij en krijg je voordeel op diverse festivals en bierartikelen.

Grote behoefte aan bierkennis
“Het is supergaaf om te zien dat onze online cursus tot Bierista zo in de smaak valt. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van alle deelnemers. We wisten natuurlijk wel dat de behoefte naar meer bierkennis groot was, maar dat we al zo snel zó veel diploma’s mogen overhandigen is echt een mooie kroon op ons werk. En dan begint het eigenlijk pas, want het leukste is natuurlijk om die bierkennis dan ook daadwerkelijk in praktijk te brengen”, aldus Frouke van Loo van Bierista.nl.