Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Yves Craen nieuwe CEO van Brasserie du Bocq

Geplaatst op maandag 13 november 2023

Brasserie du Bocq uit het Belgische Purnode maakte bekend dat de Raad van Bestuur de heer Yves Craen heeft benoemd tot CEO van de brouwerij. In zijn nieuwe rol geeft Craen sinds 6 november jl. leiding aan alle diensten van Brasserie du Bocq en hij gaat rapporteren aan de Raad van Bestuur.

Yves Craen heeft ruime ervaring binnen grote groepen zowel in België als in het buitenland. Hij heeft verantwoordelijke functies bekleed in verschillende werkgebieden (kwaliteitsborging, aankoop, HR, verkoop, algemeen management) bij AB InBev, Corelio Media en meest recent bij Jacobs Douwe Egberts Peets, waar hij een algemene OOH voor de BeNeLux managementfunctie bekleedde.

Yves Craen: “Ik ben erg blij om te delen dat ik een nieuwe professionele reis begin als CEO bij Brasserie du Bocq. Een mooi Belgisch familiebedrijf met een zeer sterk erfgoed, mooie merken en ervaren en toegewijde teams. Ik wil Stefan Keersmaekers en het bestuur bedanken voor het vertrouwen.” Stefan Keersmaekers namens de Raad van Bestuur: “Namens alle medewerkers van Brasserie du Bocq heet ik Yves van harte welkom, die als CEO zijn ervaring en expertise met ons zal kunnen delen. Samen hebben we grote ambitie voor dit prachtige bedrijf, rijk aan traditie sinds 1858.”