Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Winterbierfestival Leiden

Geplaatst op maandag 15 januari 2018

Op zondag 28 januari 2018 wordt de derde editie van het Winterbierfestival gehouden in Scheltema in Leiden. Tijdens het Winterbierfestival Leiden presenteren 16 kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren. Scheltema leent zich uitermate goed voor dit fesitval door haar robuuste, ambachtelijke uitstraling.

Unieke bieren
Tijdens deze editie zal het gebouw in zijn geheel worden benut. De volgende brouwerijen hebben reeds aangegeven acte de presence te geven: Brouwerij Breugem, Blauwe IJsbeer, Klein, Duimpje, Leids Bier, Elegant, Brouwerij BE+ER, Brouwerij Oude Rijn, Brouwerij Crooked Spider, Brouwerij Scheveningen, Brouwerij Oroboros en Brouwerij Poort. Tijdens het festival zijn ook weer een aantal unieke speciaal voor dit festival gebrouwen bieren te proeven.

Startpakket
De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het bestelde startpakket. Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur. Kaarten zijn tot donderdag 25 januari, 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn. Kaartverkoop en meer informatie: Winterbierfestival Leiden.