Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Wilfred Genee leidt thema ‘Educatie’ tijdens vierde Multi Bier Xperience

Geplaatst op maandag 29 april 2024

De Multi Bier Xperience Outdoor 2024, het zakelijke evenement in de bierindustrie, staat op het punt te beginnen. Op 3 juni zullen meer dan 50 toonaangevende brouwerijen uit binnen- en buitenland zich verzamelen in Helmond om hun nieuwste bieren en initiatieven te presenteren aan een publiek van professionals uit de branche. Tijdens deze editie staat educatie centraal, met niemand minder dan Wilfred Genee als gastheer.

Dit unieke evenement zet de wereld van speciaalbier in de schijnwerpers en biedt een uitstekende gelegenheid voor brouwerijen om hun meest recente ontwikkelingen te delen met de Nederlandse markt. Van nieuwe craftbrouwerijen tot klassieke trappistenbrouwerijen, de Multi Bier Xperience Outdoor 2024 biedt een leerzame ervaring en unieke beleving voor alle aanwezigen. Naast het verkennen van nieuwe bieren speelt educatie een prominente rol tijdens het evenement. Bezoekers krijgen de kans om hun kennis te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen over de laatste trends en ontwikkelingen in de bierindustrie via proeverijen, gastsprekers, presentaties en workshops.

“Met veel enthousiasme verwelkomen we opnieuw de professionals uit de zakelijke bierwereld op de Multi Bier Xperience Outdoor”, zegt Patrick Smits, algemeen directeur van Multi Bier. “Dit jaar streven we ernaar om een platform te bieden waar zakelijke innovatie en kennisdeling in de bierindustrie samenkomen. Het wordt een onmisbaar evenement voor iedereen die betrokken is bij speciaalbier.” Nieuw tijdens deze editie zijn de discussiepanels waarin actuele bierthema’s besproken worden door experts uit de markt, waaronder:

– Hoe ziet het bierschap van de toekomst eruit?

– Moeten we als Nederland zuiniger zijn op onze biercultuur?

– Wat is de unieke meerwaarde van de fysieke winkel in een digitaliserende wereld?

Deze boeiende panels bieden een diepgaande verkenning van de toekomst van de bierindustrie en stellen belangrijke vragen over de rol van traditie en innovatie. Deelnemers krijgen de kans om inzichten te verwerven en ideeën uit te wisselen met vooraanstaande professionals, terwijl ze onder leiding van niemand minder dan Wilfred Genee worden meegenomen door deze prikkelende discussies.

Toegang tot de Multi Bier Xperience Outdoor 2024 is uitsluitend voor professionals uit de bierindustrie, inclusief distributeurs, horecaondernemers en andere zakelijke professionals die betrokken zijn bij de biersector. Meld je aan voor dit unieke evenement op 3 juni 2024 te Helmond. Voor meer informatie en tickets, bezoek www.multibierxperience.nl.