Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Vernieuwde Gouverneur Tripel is nu 3-granen tripel

Geplaatst op maandag 5 oktober 2020

Lindeboom Bierbrouwerij presenteert Gouverneur Tripel met een vernieuwde receptuur. Brouwmeester Marko Versteeg is samen met zijn brouwersteam aan de slag gegaan om de tripel te perfectioneren. Het is nu een 3-granen Tripel: gerst, spelt en haver zijn de drie moutsoorten die de basis vormen van het nieuwe Gouverneur Tripel bier met een alcoholgehalte van 8,2% vol.

De brouwers van de Limburgse Lindeboom hebben een passie voor bierbrouwen. In 2020 is de brouwerij 150 jaar ondernemend actief. Gouverneur Tripel is de zwaarste jongen uit de range van Gouverneur bieren.

3-granen Tripel

Gerst, spelt en haver zijn de drie moutsoorten die de basis vormen van het nieuwe Gouverneur Tripel bier. Een uitgebalanceerde combinatie van piment en kaneel zorgt voor de kruidige smaakaroma’s. Gouverneur Tripel is een krachtig, goudblond, ongefilterd bier met een alcoholgehalte van 8,2% vol. Door zuiver brouwersvakmanschap is de vernieuwde Gouverneur Tripel een smaakvol speciaalbier, intens van kleur en met volle afdronk. Vanaf nu verkrijgbaar.