Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Van Moll Craft opent samen met fans een brewpub in Nijmegen

Geplaatst op woensdag 11 augustus 2021

Van Moll Craft Beer wil zich vestigen in het mooie, bruisende Nijmegen. Er is al 274.000 euro opgehaald via crowdfunding om deze nieuwe vestiging te openen De Eindhovenaren weten dat hier veel bierliefhebbers wonen die open staan voor goede bieren en bijzondere smaken. Naast het openen van een tweede vestiging in Nijmegen heeft Van Moll ook plannen om de vestiging in Eindhoven te gaan verbouwen. De crowdfundingactie loopt nog tot 1 september.

“We willen deze groep ook onze bieren laten proeven, vandaar dat we een crowdfunding actie hebben opgestart om een bar in Nijmegen te openen”, aldus Erwin van Moll, de oprichter van de Brouwerij. Van Moll Craft Beer opende in 2013 zijn deuren aan de Keizersgracht in Eindhoven. Gestart als brewpub waar in de kelder werd gebrouwen om de brewpub te voorzien van zijn bier, is van Moll inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige brouwerij met ruim 300 uitgebrachte bieren die landelijk verkrijgbaar zijn. Via een crowdfunding-actie wil de brouwerij hun concept, een eigentijds proeflokaal met bijzondere bieren, naar Nijmegen brengen. De keuze hiervoor was simpel, aldus Erwin van Moll: “Nijmegen is een bruisende stad vol met bijzondere craftbeerplekken. Een stad waar wij graag onderdeel van uit maken en wij graag onze bieren schenken aan de liefhebbers.” Naast het openen van een tweede vestiging in Nijmegen heeft Van Moll ook plannen om de vestiging in Eindhoven te gaan verbouwen. Alles over de crowdfundingactie staat op crowdaboutnow.nl/vanmoll

De brouwerij wil graag samen met Nijmegenaren deze stap maken. Speciaal voor deze bierliefhebbers en potentiële investeerders organiseert Van Moll in Nijmegen een inloopavond op maandag 16 augustus in restaurant Brunswick. Om 20.00 en 21.00 licht Erwin van Moll onder het genot van een drankje hier zijn plannen voor de bar in Nijmegen toe en is hij beschikbaar voor vragen. Gasten kunnen zich aanmelden via info@vanmollcraftbeer.com De campagne heeft inmiddels al ruim 274.000 euro opgebracht. Dit hebben ruim 120 investeerders bij elkaar gebracht, zij horen inmiddels bij de Van Moll familie. De crowdfundingactie loopt nog tot 1 september.