Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Unieke proeverij bij Brouwerij Kompaan en Distilleerderij van Kleef

Geplaatst op maandag 4 maart 2024

Twee Haagse iconen slaan de handen ineen: Kompaan Brouwerij en jenever- en likeurenstokerij van Kleef presenteren op zondag 24 maart hun allereerste proeverij. Deze tasting, genaamd ‘Beer & Booze’ zal plaatsvinden bij de nieuwste bar van Kompaan, gevestigd in het authentieke Hofkwartier het centrum van de stad: Kompaan Binnenhaven.

De samenwerking tussen de Kompaan Brouwerij en Distilleerderij van Kleef wordt een ontdekkingstocht tussen verschillende bieren en gedistilleerde dranken. Van bieren met karakter tot verfijnde sterke dranken, er zullen bijzondere smaken samenkomen wat de connaisseurs zullen gaan toelichten. Kaartjes voor de Kompaan Brouwerij en Distilleerderij van Kleef tasting zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van Kompaan. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Kompaan Brouwerij

Kompaan Brouwerij, opgericht in 2012 door Jeroen van Ditmarsch en Jasper Langbroek, staat bekend om zijn innovatieve en gedurfde benadering van ambachtelijk brouwen. Hier hebben ze dan ook al meerdere awards voor in de wacht mogen slepen. Met een focus op kwaliteit en creativiteit heeft Kompaan een breed scala aan mooie speciaal bieren op de kaart gezet: Levensgenieter, Badgast en de Bloedbroeder, hebben inmiddels vele harten verovert in de Zuid-Hollandse regio.

Over Distilleerderij van Kleef

Distilleerderij van Kleef, opgericht in 1842, is een van de oudste distilleerderijen van Nederland en een waar icoon in Den Haag. Met meer dan 175 jaar ervaring in het ambachtelijk distilleren van hoogwaardige likeuren en andere sterke dranken. Op hun locatie hebben ze een winkel en museum waar al heel veel jaar bezoekers met liefde over de vloer komen. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!