Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Uiltje Brewing Company start met Cavallaro Napoli eigen kledinglijn

Geplaatst op donderdag 6 december 2018

De Haarlemse brouwerij Uiltje Brewing Company is per december gaan samenwerken met het eveneens Haarlemse premium Nederlands-Italiaanse kleding merk Cavallaro Napoli. Het doel is tweemaal per jaar een eigen lijn uit de brengen. Deze eerste najaarscollectie heeft alleen herenkleding maar het doel is in het voorjaar ook een dameslijn uit te brengen.

Kleding voor KNVB
Cavallaro Napoli is één van de meest succesvolle premium modemerken voor zowel dames als heren in Nederland en is recentelijk veel in het nieuws geweest door het aankleden van onder andere de KNVB en het Engelse Arsenal. Uiltje Brewing Company is een Haarlemse speciaalbierbrouwerij sinds 2012. Dit jaar is de brouwerij opgenomen in de Ratebeer Top 100 Best Breweries of the World, uit een selectie van 24.000 brouwerijen. De bieren van het Uiltje onderscheiden zich door creativiteit, diversiteit en innovatie.

Gemaakt met passie en ambacht
De nieuwe merchandiselijn van Uiltje Brewing Company is tot stand gekomen omdat beide Haarlemse ondernemers elkaar herkennen in het vinden van een eigen stijl en een enorme passie voor hun product. Eigenaar Robbert Uyleman is trots op zijn nieuwe merchandise. “De kwaliteit is enorm goed en de kleding is echt heel mooi vormgegeven. Je ziet dat het met net zoveel passie en ambacht is gemaakt als onze bieren. Daarnaast vindt Uijleman het ontzettend leuk om op te zetten en probeert Uiltje Brewing Company net als hun bieren ook op andere vlakken te innoveren.

De kledinglijn is vanaf december verkrijgbaar in de brouwerij van Uiltje Brewing Company in Haarlem, de Uiltje bar in Haarlem centrum en online via https://www.uiltjecraftbeer.com/merchandise