Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Two Chefs Brewing viert 10-jarig Jubileum met exclusief 4-pack

Geplaatst op maandag 13 juni 2022

Eén decennium Two Chefs Brewing! De Amsterdamse craft bierbrouwerij viert deze maand z’n 10-jarig jubileum en dat is uiteraard een feestje waard! Ze lanceren daarom een viertal extravagante Limited Edition-bieren en hebben een exclusief bierglas laten ontwerpen ter gelegenheid van deze mijlpaal. Twee chef-koks met een passie voor het combineren van smaken begonnen in 2012 thuis in Amsterdam bier te brouwen. Die onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een ware operatie met een bruisende brouwerij in Amsterdam en inmiddels een flink team.

Tien Jaar Two Chefs Brewing

In de laatste tien jaar is er veel veranderd, zoals de internationale doorbraak van de craft bierscene. Voor die tijd was de term ‘IPA’ nog relatief onbekend, inmiddels is het een van de meest populaire biersoorten. Naast de talrijke verschillende bieren, spannende samenwerkingen en vele projecten heeft Two Chefs Brewing ook twee gezellige barren en restaurants in Amsterdam en zijn hun bieren in de schappen van de meeste supermarkten te vinden. De brouwerij is goed op dreef en nog lang niet klaar!

10th Anniversary Edition bieren en bierglas

Een viertal flamboyante craft bieren zijn specifiek door Two Chefs Brewing voor het jubileum gebrouwen. De bieren verschillen van stijl en zorgen allen voor een waar feestje in je mond! Zowel je smaakpapillen en je neus worden flink aan het werk gezet. Als ode aan de Funky Falcon, de Pale Ale waar het tien jaar geleden allemaal mee begon, is de Decennium Falcon ontstaan. Een dubbele pale ale gebrouwen met kneiter veel hop. De drie andere bieren zijn een mixed Mexican chili stout, een passion & pomegranate sour en een krankzinnige New England IPA.

Als kers op de taart is een limited edition bierglas speciaal ontworpen door hun bevriende graffitikunstenaar en artiest Zender. Zender is de illustrator achter de kleurrijke illustraties op de etiketten van de Two Chefs-bieren en al tijden een goede vriend van de chefs. Deze bieren en het bierglas worden eenmalig gemaakt en zullen beperkt verkrijgbaar zijn. Deze vier absolute knallers van bieren zijn los te koop of als een speciaal 4-pack verkrijgbaar inclusief het exclusieve jubileum bierglas. Het ’10 Year Anniversary 4-Pack’ werd maandag 13 juni 2022 gelanceerd en is te bestellen bij bier-speciaalzaken en in de webshop van Two Chefs Brewing.