Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Try January: Lowlander deelt 10.000 botanische bieren uit

Geplaatst op woensdag 1 januari 2020

Lowlander Botanical Beers lanceert Try January; een maand die in het teken staat van het ontdekken van nieuwe smaken. In dat kader deelt Lowlander 10.000 botanisch gebrouwen bieren uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt. Via www.lowlander-beer.com/nl/tryjanuary zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je bier verzilvert. Zo begin je het jaar goed met het ontdekken van nieuwe bierfavorieten, natuurlijk smaakvol gebrouwen met botanicals. Plus: Try January is een goede reden om je lokale horeca te steunen in donkere dagen. Win-win!

Tijd voor nieuwe goede voornemens

Na een feestelijke periode van overdaad en genieten is januari voor velen een maand waarin je op zoek gaat naar de nieuwe ‘beste versie van jezelf’, waarbij uit eten gaan of iets drinken vaak het eerste is dat sneuvelt. Zonde, vindt Lowlander. Hun advies? Start het jaar positief en ontdek nieuwe favorieten waar je ook de rest van het jaar plezier van hebt. Lowlander Try January is een initiatief om nieuwe, natuurlijke smaken te ontdekken en tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren – van low en no tot de prijswinnende I.P.A. – is er meer dan genoeg te ontdekken. 

Meedoen?

Meedoen aan Lowlander Try January is simpel. Vind jouw dichtstbijzijnde deelnemende bar op lowlander-beer.com/nl/tryjanuary, download je voucher en verzilver je Lowlander bier. Start het jaar positief: zet deze maand in het teken van proeven en verbreed je bierhorizon. Wil je meedoen aan Lowlanders Try January maar ben je ook wel toe aan een Dry January? Geen probleem. Er is ook een Lowlander 0.00% wit, met 100% smaak!