Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Topkok Ron Blaauw nieuwe ambassadeur Swinckels’ Superior Pilsner

Geplaatst op woensdag 24 oktober 2018

Swinckels’ slaat de handen ineen met sterrenchef Ron Blaauw. De kersverse ambassadeur van de bierbrouwer schenkt het superieur pilsener binnen een paar maanden in al zijn restaurants. Daarnaast gaat Blaauw Swinckels’ vertegenwoordigen op culinaire events en er staat een promotie in retail op de planning.

Trots
Veel toprestaurants hebben Swinckels’ al omarmd. Het superior pilsener wordt in 24 procent van de Nederlandse Michelinsterren restaurants geschonken. Ook sterrenchef Ron Blaauw is Swinckels’ fan van het eerste uur: “Alles klopt: van de verfijnde, uitgesproken smaak tot de uitstraling. Ik schonk Swinckels’ al in Ron Gastrobar en binnen enkele maanden ook in al mijn huidige en toekomstige restaurants. Ik kijk ernaar uit om Swinckels’ als trotse ambassadeur te vertegenwoordigen.”

Perfecte match
Het partnerschap met Blaauw is volgens Global Brand Manager Gijs Swinkels een logische stap: “Ron Blaauw schenkt al jaren Swinckels’ in zijn restaurant. Bovendien is hij niet alleen topkok, maar ook rasondernemer. De perfecte match met onze ondernemersfamilie. Met het ambassadeurschap tillen we onze samenwerking naar een hoger niveau.” Swinckels’ wordt binnen een aantal maanden getapt in Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia, Ron Gastrobar Oriental, Nacarat en Ron Gastrobar Indonesia Downtown (opent najaar 2018).

Nieuwe online campagne
Swinckels’ wordt al tien jaar geschonken in de horeca en maakte vorig jaar de stap naar de supermarkt. Consumenten kunnen de eigenschappen van het pilsener nu ontdekken via een online campagne. Tot eind 2018 lopen er drie campagnes die de eigenschappen van Swinckels’ in de schijnwerpers zetten. Bijvoorbeeld de uitgebalanceerde combinatie van Polaris hop uit Duitsland en Cascade hop uit de VS.