Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Tankbeer en Mueller tekenen nieuwe overeenkomst

Geplaatst op woensdag 24 januari 2018

Sander Huisman (Directeur Tankbeer) en Menko van Gorkum (Managing Director Mueller) hebben een nieuwe overeenkomst getekend om de huidige leveranciersovereenkomst tussen de bedrijven te verlengen. Daarnaast is overeengekomen dat Tankbeer begint met het wereldwijd verkopen van de Serving Beer Tanks (kelderbiertanks) van Mueller.

Kelderbiertanks
“In de afgelopen 5 jaar is de verkoop van kelderbiertanks aanzienlijk toegenomen. Deel uitmaken van dit succes is geweldig”, zegt Sander Huisman. Hij wordt bij Mueller de Manager Serving Beer Tanks. Menko van Gorkum: “Het zal goed zijn om de ervaring en expertise die Tankbeer in de afgelopen 5 jaar heeft opgedaan, te delen en te gebruiken om bestaande en nieuwe gebieden verder te ontwikkelen.”

ABInbev
Onlangs hebben Tankbeer en Mueller in de Verenigde Staten met succes een aanbesteding gewonnen van ABInbev, de grootste brouwerij ter wereld. De aanbesteding bestaat uit het opnieuw vormgeven van het huidige distributiemodel en het ontwikkelen van een speciale 1-barrel-tank. Sinds 8 december jl. is de eerste locatie operationeel in Los Angeles.