Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Speel 25 april Vogelbingo met Bird Brewery vanuit hun nieuwe proeflokaal

Geplaatst op dinsdag 7 april 2020

Het proeflokaal House of Bird nadert de opleveringsdatum. Een grote opening zal er helaas niet in zitten voorlopig, maar een inkijk geven de brouwers wel alvast tijdens een heuse Vogelbingo. Meespelen? Bestel een Bird’s Bingo Bierpakket via hun webshop, ontvang een speciale bingokaart en speel op 25 april om 20.30 mee via een livestream. Misschien win je zelfs wel een leuke prijs!

Speciale Bird’s Bingo Bierpakket

“Ik heb echt zin in de Vogelbingo, dat gaat echt leuk worden. We proeven ondertussen wat bieren, geven wat prijzen weg en doen een rondleiding door ons nieuwe proeflokaal”, vertelt medeoprichter Ralph van Bemmel. “Klinkt als een prima avond, toch?”

Om mee te doen kan je het Bird’s Bingo Bierpakket bestellen. Bij iedere 12 flessen ontvang je een bingokaart. Alle deelnemers krijgen de link voor de livestream doorgestuurd, zodat ze op 25 april om 20.30 uur mee kunnen spelen. Met prijzen als een diner voor twee, speciaal bierpakket en merchandise is er ook nog iets om voor te spelen. Al is de gezelligheid natuurlijk het belangrijkst.

Positieve reacties 

Door de gesloten horeca hebben brouwerijen het lastig. “Wij krijgen gelukkig veel hele positieve reacties en veel meer bestellingen in de webshop. Dat helpt ons enorm tijdens deze moeilijke periode”, vertelt medeoprichter Rik van den Berg. “Op die manier kunnen wij ook de aankomende jaren mooie bieren blijven brouwen.”  Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater. In mei openen ze, indien mogelijk, hun nieuwe restaurant en proeflokaal in het Diemerbos.