Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Space Cowboy Imperial Stout maakt Keizerlijke entree in Circus Maximus

Geplaatst op vrijdag 28 januari 2022

Met Space Cowboy Imperial Stout introduceert Maximus Brouwerij uit Utrecht de Keizer onder haar bieren in Circus Maximus. Deze hartverwarmende ‘American Imperial Stout’ is met 11% het zwaarste bier in de Circus-reeks tot nu toe. Gitzwart, flink roasty, volzoet en met een stevige hopbitter. Met complexe smaken van onder andere koffie, gebrande karamel en honingdrop. 

Een perfect bier om meteen te degusteren of nog even te bewaren. In de Circus Maximus-lijn krijgen bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling. en artwork mee. De serie is geïnspireerd op de missie van Maximus om mensen samen te brengen, zichzelf te laten zijn en een nieuw bieruniversum te ontdekken. Space Cowboy Imperial Stout is verkrijgbaar op blik (33cl).

Over Maximus Brouwerij

Maximus is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij met een proeflokaal in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. Maximus brouwt ambachtelijke bieren met een moderne twist, zoals de bekroonde Pandora en daarnaast onder andere Dakhaas, Brutus, HighHops, Little Fred en een aantal seizoensbieren. Nieuw is de ‘Circus Maximus’-lijn op blik, waarbij bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling en artwork meekrijgen. Maximus wil met haar bieren mensen laten genieten, met gezelligheid samenbrengen en verhalen vertellen. Maximus is ook een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans krijgen om aan het werk te komen.