Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

SmartTAP maakt bar klaar voor de toekomst

Geplaatst op maandag 23 april 2018

Als eerste in Nederland introduceert Van Duijnen Horeca Service dit voorjaar het innovatieve ‘Smart Tap & Automatisering Platform’, ofwel SmartTAP. Met dit hightech platform speelt Van Duijnen in op de wensen van de moderne horecaondernemer: het maximale uit een horecaconcept halen en de bar ‘future proof’ maken. SmartTAP zorgt voor nauwkeurige dosering en registratie en geeft in een overzichtelijk dashboard 24/7 alle drankenstromen weer. Hierdoor is het mogelijk deze altijd, realtime en overal (via de Cloud) te monitoren en beheersen. Het ontzorgt de horecaondernemer en maakt ondernemen inzichtelijker en professioneler.

Data sleutel tot succes
Restauranthouders en hotelondernemers zien het belang van data in de horecabranche. In Nederland vindt 88,5% dat data de sleutel tot succes is voor het reilen en zeilen van hun onderneming. Ze zijn echter nog altijd zoekende naar manieren hoe data ingezet kunnen worden om hun service en winst te maximaliseren. De professionele horecaondernemer heeft steeds meer behoefte aan tools die inzicht en sturing geven in en rondom de bar. Met de technologie van SmartTAP kun je je drankenstromen op afstand monitoren en managen. Zo maak je je bar klaar voor de toekomst en haal je een hoger rendement uit je drankverkoop.

Hoe werkt de smarttap
SmartTAP -Tap & Automatisering Platform – is ontwikkeld volgens de industriestandaard 4.0. Via dit geavanceerde systeem heb je als horecaondernemer via de Cloud (internet) 24/7 inzicht in de drankenstromen binnen jouw zaak of zaken. Via een gepersonaliseerd dashboard beschik je altijd en overal, waar je ook bent, realtime over informatie m.b.t. verbruik, piekmomenten, storingen, hardlopers enz. Het is mogelijk om vanuit iedere gewenste locatie de drankinstallaties in jouw bedrijf te monitoren en beheersen. Je kan de dranken op de milliliter nauwkeurig doseren en registreren en daarmee verspilling minimaliseren. Dat scheelt in de inkoopkosten van je drankvoorraad. En ook waar gasten zelf aan hun tafel of tapwand een biertje kunnen tappen en afrekenen biedt het slimme SmartTAP platform de optimale oplossing. Zie ook www.vanduijnenhoreca.nl/smarttap.