Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Royal Swinkels en Ramzy Group willen groeien in Amsterdam

Geplaatst op maandag 15 januari 2024

Familiebedrijven Ramzy Group en Royal Swinkels zetten in op lange termijn samenwerking. Royal Swinkels, een vooraanstaande naam in de wereld van bierbrouwen, heeft recentelijk aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met de Ramzy Group, dat met 35 bars, restaurants en hotels een gevestigde speler is binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor beide familiebedrijven en legt de basis voor verdere Amsterdamse groei en uitbreiding van zowel de Ramzy Group als de familiebrouwerij Royal Swinkels. 

35 extra schenkpunten in Amsterdam

De samenwerking is van strategisch belang voor de Royal Swinkels, die hiermee verder investeert in de Amsterdamse horecamarkt en zo haar groei in de hoofdstad verder wil vergroten. Als onderdeel van deze samenwerking zal Royal Swinkels zowel speciaalbieren, Swinckels als Bavaria schenken in alle 35 cafés, restaurants en hotels van de Ramzy Group. Noud Swinkels: “De samenwerking met de Ramzy Group past perfect in onze strategie om onze aanwezigheid in Amsterdam uit te breiden. Daarnaast vinden beide familiebedrijven dezelfde kernwaarden belangrijk en dat is essentieel voor duurzame groei en investeren in nalatenschap. Ik kijk daarom uit naar een succesvolle toekomst waarin we duurzaam investeren in onze hoofdstad Amsterdam.”

Van snackbar naar luxe Skylounge

De nieuwe samenwerking en investering zorgt ook voor een versnelling van de groei van de Ramzy Group, aangezien dit de uitbreidings- en overnamestrategie gaat versnellen. Ramzy Group zet in op een brede Amsterdamse horecaportefeuille waarin alle segmenten vertegenwoordigd worden. Recentelijk is de luxe Ventuno SkyLounge toegevoegd aan de portefeuille. Met dertig jaar ervaring in de Amsterdamse horeca- en vastgoedsector heeft de Ramzy Group gestaag haar positie versterkt. Het begon allemaal drie decennia geleden, toen de vader van Ramez Ramzy zijn eerste horecagelegenheid, een snackbar nabij het Rembrandtplein, opende. Vandaag de dag is de Ramzy Group uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de branche, en met meer dan 35 horecagelegenheden een belangrijke speler. Ramez Ramzy (30), CEO van de Ramzy Group, deelde zijn enthousiasme over deze samenwerking: “Voor ons is deze samenwerking met Royal Swinkels een mijlpaal in de geschiedenis van de Ramzy Group. Het is fantastisch om samen te werken met een familiebedrijf dat net als wij een lange historie van succes en toewijding aan kwaliteit heeft. We zijn beide familiebedrijven die iets willen opbouwen voor de volgende generatie maar ook duurzaam wil investeren in de ontwikkeling van Amsterdam.”

Royal Swinkels Family Brewers en de Ramzy Group zijn vastberaden om te werken aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hun gasten en het versterken van hun positie in de Amsterdamse horecawereld.