Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Queer Beer brengt diversiteit en inclusie naar de bierwereld

Geplaatst op woensdag 10 april 2024

Bier drinken zal nooit meer hetzelfde zijn met de gebierte van Queer Beer. Nederlands nieuwste biermerk dat net even anders is dan andere brouwerijen. Bij Queer Beer geloven ze in het onderscheiden van de massa en het omarmen van iedereen. Queer Beer is meer dan een biermerk, ze zetten zich namelijk ook in voor een positieve impact op de maatschappij.

Queer Beer is Brewed with Pride

Queer Beer breekt met stereotypen en omarmt diversiteit. Zij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan een nieuw hoofdstuk in de wereld van bier. Hun bier is met trots gebrouwen samen met mensen uit de queer community. Impact maken terwijl je bier drinkt? Dat kan! Door het drinken van Queer Beer support je de queer community. Per biertje gaat een deel van de opbrengst naar goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van de LHBTIQA+ community. Hun doel is zichtbaarheid vergroten, bijdragen aan het welzijn van de queergemeenschap en uiteindelijk gelijkheid.

Queer Beer is voor iedereen

Kordaat bier – ‘voor alle kordate mannen’? Nee hoor, daar doen zij niet aan. Queer beer gelooft in inclusiviteit! Ze creëren bieren voor iedereen en streven ernaar dat alle mensen, ongeacht hun huidskleur, achtergrond, genderidentiteit of seksuele geaardheid, zich welkom voelen. Met Queer Beer willen ze verbinden: bier brouwen en drinken is immers het leukst om samen te doen.

Ze doen het net even anders. Ze laten de diversiteit die de kleurrijke gemeenschap kenmerkt terugkomen in hun bieren. Queer Beer is gemaakt met pure ingrediënten en verrassende smaken; het bier is anders! Daarom vieren ze hun lancering met een verfrissend witbier: Hoppy White – Spicy Mango.