Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Pepijn Lanen en Floor van het Nederend brouwen met Oedipus

Geplaatst op woensdag 30 mei 2018

In samenwerking met Pepijn Lanen en Floor van het Nederend heeft Oedipus het bier O O O gebrouwen als onderdeel van haar Lager Lager Lager programma. Op 14 juni lanceert de brouwerij dit bier en wordt meteen de boekpresentatie van Hotel Dorado gehouden. O O O is geïnspireerd op het bier dat gedronken wordt in de eerste graphic novel van Pepijn en Floor.

O O O
Het bier O O O is een, ongefilterd troebel 5% Kellerbier. Deze vijfde editie van Lager Lager Lager heeft een volle smaak door zijn 100% gerstmout, heeft een bottem-fermentatie gehad en is ketel, laat en dry-hopped! O O O is een kruidig, grasachtig bier met lichte citrus.

Hotel Dorado
Hotel Dorado is de eerste graphic-novel van Pepijn, geïllustreerd door Floor. Het duo werkte al eerder samen voor de EP ‘Seks, Drugs, Kleding en Centen’ en maakten daarna samen verschillende korte strips zoals die van Faber Wilhelm uit het boek ‘Sjeumig’. Pepijn schreef eerder columns, verhalenbundel Sjeumig en zijn roman Naamloos. Floor heeft o.a comics en kunstprojecten voor Patta, Paradiso, De Volkskrant en Art Loot gemaakt en heeft exposities in Amsterdam, LA en Hamburg.