Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Palmslag’s Biernotities vanaf nu verkrijgbaar

Geplaatst op donderdag 19 april 2018

Wel eens gehad dat je op het punt staat om te bestellen in het café, maar je kan je niet herinneren hoe dat lekkere biertje van toen ook alweer heet? Met dit superhandige notitieboekje overkomt je dit niet weer. Uitgeverij Palmslag brengt het eigen Biernotities uit: een gezellig ouderwets logboekje op handig formaat voor de echte bierliefhebber, vanaf nu verkrijgbaar voor maar 4,95 euro.

Over het boek
De broers én bierliefhebbers Paul en Maurice van Dijk hebben een droom: alle Nederlandse en Vlaamse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Biernotities! Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon (want wie doet een ander nou een app cadeau?), wel ouderwets gezellig en volledig onthaast biernotities bijhouden onder het genot van een mooi biertje.

Cadeautje
Ben je bierliefhebber? Dan is dit handige en compacte bierproefnotitieboekje onmisbaar. Naast het noteren van de harde feiten – denk aan bitterheid, alcoholpercentage, brouwer – geef je het biertje dat je proeft een genadeloos eindoordeel. Is het bier voor herhaling vatbaar of kun je er absoluut zonder mee leven… Een handig geheugensteuntje voor de volgende keer dat je het biertje onder ogen krijgt. Ben je geen bierliefhebber? Dan is dit hét sympathieke cadeautje waar je naar zocht voor vrienden, familie of collega’s.