Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Opnieuw online Bier (H)op Tafel

Geplaatst op vrijdag 7 januari 2022

Wegens succes en de nieuwe lockdown organiseren Het Wapen van Roosendaal en Café Zalen Donkenhof nogmaals Bier (H)op Tafel. Dit vindt plaats op 23 januari tussen 15.00 en 17.00. Deze interactieve talkshow vindt plaats volgens beproefd concept. Presentator Koen Schoenmakers zal deze middag weer in goede banen leiden. En Maaike en Maurice ontvangen weer diverse interessante gasten om te praten over bier en spijs. Het wordt een diverse uitzending, met zes mooie bieren en vijf smakelijke gerechten.

Voor de bierliefhebbers die nog niet meegedaan hebben aan vorige edities, in deze link kun je zien wat je kunt verwachten. https://www.youtube.com/watch?v=qPM8di3hV2E&t=5458s

Wie zich aanmeldt koopt een box voor € 75,-. De boxen kunnen op 23 januari opgehaald worden bij Het Wapen van Roosendaal of bij Café Zalen Donkenhof, afhankelijk van waar u uw bestelling heeft doorgegeven. In de box zitten de zes bieren en de vijf gerechten met een duidelijke beschrijving van het programma en de eventuele bereiding van de gerechten.

Beide horecazaken bieden een middagvullend programma, met een professionele livestream. Een interactieve biertalkshow waarop men kan reageren en waarin men live vragen kan stellen. Met mooie verhalen achter de bieren, leuke wetenswaardigheden en je wordt meegenomen in de wereld van bier-/spijscombinaties.

Dit vindt plaats op 23 januari tussen 15.00 en 17.00.

Dit alles voor slechts €75,- per box. Een box is voor twee personen.

Bestellen kan via: https://wapenvanroosendaal.nl/winkel/