Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Opening vernieuwde 1e etage Hertog Jan Proeverij

Geplaatst op woensdag 28 maart 2018

Na maandenlang verbouwen was het dan zover. De vernieuwde 1e etage van de Hertog Jan Proeverij werd officieel geopend. In het bijzijn van familie, vrienden, zakenrelaties en collega’s werd de bovenverdieping door Bram en Judith Clevis in gebruik genomen. Na een woordje van eigenaar Bram Clevis en horeca adviseur Ton Lenting was het aan Gerard van den Broek.

Feestelijk
De hoofdbrouwer bij de Hertog Jan brouwerij had de eer om op ambachtelijke wijze een vat Hertog Jan Enkel aan te slaan. Waarna de bovenverdieping officieel geopend was. Gasten konden de ruimten bewonderen, de sfeer proeven en natuurlijk genieten van heerlijke bieren en lekkere hapjes. Een gezellige en feestelijke middag waar iedereen zichtbaar van genoot. Voor Bram en Judith een mijlpaal waar ze natuurlijk heel trots op zijn.

Meer ruimte, meer mogelijkheden
Met de uitbreiding van het café is er meer ruimte gecreëerd voor de gasten. Hierdoor kunnen ze, ook op de drukke dagen, iedereen ontvangen. Maar de uitbreiding bied ook ruimte voor meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het organiseren van besloten feesten, borrels of familiedagen. Ook is de zakelijke gast uitgenodigd om te vergaderen in de luxe vergaderruimte, die van alle gemakken voorzien is en uitzicht op de brouwerij heeft. En natuurlijk kan bij een bezoek aan de Proeverij een rondleiding bij de Hertog Jan Brouwerij niet ontbreken.