Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Ontdek de Californië Vibe van Lagunitas in Den Haag met Hazy Wonder

Geplaatst op donderdag 5 augustus 2021

Ter introductie van de nieuwe IPA ‘Hazy Wonder’ introduceert Lagunitas de Hazy Walks. De van oorsprong Californische brouwerij Lagunitas vroeg drie insiders uit Den Haag en Scheveningen naar hun favoriete plekken deze zomer. Deze plekken zijn verzameld in de Hazy Walks, drie wandelroutes van ongeveer 45 min. die je alleen, met vrienden of met je hond kunt doen. De Hazy Walks zijn samengesteld door lokale helden TrobbiesNienke Lit en Pat Smith. De nieuwe Lagunitas IPA ‘Hazy Wonder’ zit boordevol Sabro, Citra, Cashmere en Comet hops wat een zachte, tropische fruitsmaak geeft.

Drie insider (wandel)routes in het Californië van Nederland: Den Haag/Scheveningen. Zo kunnen we willen rollend met ons skateboard de boulevard op, met vrienden IPA’s drinken op het strand, spontaan surfen wanneer de ‘swell’ goed is en proosten op het leven. Samen met de leukste mensen (en honden) om ons heen. Het liefst onder de Californische zon, waar ze deze ‘way of living’ maar al te goed begrijpen. Maar zolang dat niet kan, brengt Lagunitas deze ‘West Coast spirit’ gewoon naar jou, hier aan de westkust van Nederland. Overigens zijn deze routes helemaal niet seizoensgebonden en ook leuk in de winter.

Hazy Walks | Bring Your Dog

De van oorsprong Californische brouwerij Lagunitas vroeg drie insiders uit Den Haag en Scheveningen naar hun favoriete plekken deze zomer. Deze plekken zijn verzameld in de Hazy Walks, drie wandelroutes van ongeveer 45 min. die je alleen, met vrienden of met je hond kunt doen. Want bij Lagunitas houden ze van honden, kijk maar naar de blikken en flessen. De routes brengen je naast de favoriete plekken van Trobbies, Nienke en Pat, ook langs verschillende horecazaken waar ze Lagunitas schenken. De Hazy Walks zijn te downloaden via www.lagunitas.nl/hazywalks

Zo neemt illustrator voor huid en papier Trobbies je mee op zijn dagelijkse rondje Den Haag centrum met hond Taco. Met Trobbies bezoek je onder andere horecaplein De Grote Markt, Uptown en Baretta, de kledingwinkels van zijn vrienden Lars en Bart, zijn favoriete pizzastop bij Vincenzo’s, de Hofvijver en de Paleistuin.

Model en kunstenares Nienke Lit neemt je mee naar de Scheveningense Boulevard en het strand. Haar Hazy Walk start bij de relaxte strandtent Hart Beach. Ze struint samen met teckel Jet de boulevard af voor de beste pizza, het lekkerste ijs bij de Scheveningse foodhall en uiteraard een rondje reuzenrad op de Scheveningse pier.

De Haagse nachtburgemeester en zanger Pat Smit laat je rauw oud-Scheveningen zien. Waaronder zijn favoriete skateplekken, de vissershaven, twee stops voor de beste haring en kibbeling in town en de plek waar hij zijn ‘hazy’s’ haalt.

Ontdek de West Coast Vibe 

Lagunitas nodigt iedereen uit de West Coast vibe van Californië te ontdekken in Den Haag/Scheveningen. De nieuwe Lagunitas IPA ‘Hazy Wonder’ zit boordevol Sabro, Citra, Cashmere en Comet hops wat een zachte, tropische fruitsmaak geeft. “Truly a wonder to behold”. Een licht bitter en troebel fenomeen dat smaakt naar meer. Als je normaal IPA wat te bitter vindt, probeer dan Hazy Wonder. Nieuwsgierig naar Hazy Wonder? Hazy Wonder is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en heeft een verkoopadviesprijs € 2,29 per blik. Op de drie Hazy Walk kaarten staat aangegeven welke horeca in Den Haag en Scheveningen Lagunitas en Hazy Wonder schenken.

TIP!

Op de website van Lagunitas.nl vind je de nieuwe Podcast ‘The Best of the Best’ van Yousef Gnaoui, Justin Verkijk, Steven van Lummel en Pepijn Lanen waarin de mannen thema’s loslaten en ‘het leven’ in een kwartaal bespreken. De aflevering werd opgenomen om half elf s’ochtends onder het genot van een Lagunitas Hazy Wonder. En wat blijkt… Hazy Wonder blijkt een perfect ochtendbiertje te zijn. Pepijn Lanen (Yayo) vindt Hazy Wonder ‘Chic, maar een gezellig drinkbiertje, geen ingewikkelde stop in de maag’.