Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Nu al ruim half miljoen voor Bird Brewery’s crow(d)funding

Geplaatst op donderdag 27 december 2018

De crowdfunding van Bird Brewery is voorbij het streefbedrag gevlogen. Met ruim een half miljoen euro op de teller is de campagne een enorm succes. Door het vertrouwen van ruim 400 crowdfunders lijkt hun proeflokaal House of Bird een mooie vlucht te nemen. Investeren in de crowdfunding met een 4.9% effectief jaarrendement kan nog tot 31 december 2018.

Ongelooflijk
“Echt ongelooflijk. Intussen zijn er ruim 400 crowdfunders die hun geld investeren in onze plannen. Dat we zo’n vertrouwen krijgen voelt echt fantastisch”, vertelt medeoprichter Ralph. “Bovendien heb ik daardoor alle vertrouwen dat we met zo’n grote groep om ons heen er een groot succes van gaan maken.” Ook Rik, de andere medeoprichter van Bird Brewery, is blij. “In het voorjaar wonnen we de aanbesteding van Staatsbosbeheer met ons plan en nu gaat het er echt komen. Er zit al ontzettend veel werk in en dat is het nu allemaal waard geweest. De toekomst ziet er veelbelovend uit.”

Horecapartner
Horecapartner Teun IJff krijgt bij House of Bird de dagelijkse leiding. “Vanaf de start volg ik het natuurlijk op de voet en ik kijk heel erg uit naar de opening. Rik, Ralph en ik vormen een goed team dat volgens mij alles in zich heeft om van House of Bird een bijzondere plek te maken. Zeker met alle crowdfunders erbij!”