Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Nieuwe webshop CraftMasters.nl verkoopt exclusieve Belgische bieren

Geplaatst op zaterdag 21 augustus 2021

CraftMasters B.V. is een nieuwe webshop die online Belgische speciaalbieren verkoopt. Vanuit de webshop www.craftmasters.nl verkopen de CraftMasters Marcel Klein, Martijn Stoker en Robert van Rekom exclusieve bieren die niet of zeer beperkt op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Verrassende speciaalbieren van hoogwaardige kwaliteit vormen hun exclusieve aanbod van onontdekte pareltjes uit België.

De CraftMasters zelf: “België is de bakermat van de speciaalbieren. De grote Belgische bierbrouwers zetten hun brouwsels wereldwijd af. Er zijn echter veel onbekende bieren van kleine brouwerijen die meer aandacht verdienen. Deze verrassende speciaalbieren van hoogwaardige kwaliteit vormen ons exclusieve aanbod van onontdekte pareltjes uit België.”

Veel bierliefhebbers in Nederland zijn bekend met de Belgische biermerken die door grote brouwerijen wereldwijd verkocht worden. CraftMasters heeft de focus op onbekende brouwers die zich kunnen meten met de kwaliteit van de gevestigde namen. Deze bieren worden vooral lokaal in België verkocht. CraftMasters maakt deze bieren nu ook in Nederland beschikbaar!

Op de website van CraftMasters worden diverse mogelijkheden geboden om te genieten van het exclusieve aanbod. In het bierabonnement worden de meest exclusieve bieren verkocht. Dit bierpakket bestaat uit 8 speciaalbieren die elk kwartaal met zorg worden geselecteerd door de CraftMasters zelf! Om kennis te maken met CraftMasters is een speciaal welkomstpakket samengesteld waarin CraftMasters zich graag aan u voorstelt. Ook zijn diverse bierpakketten samengesteld om jezelf of een ander te verrassen met bijvoorbeeld blonde en tripel bieren, donkere bieren of een verrassingspakket. Daarnaast zijn veel bieren via de webshop los te bestellen.   

De CraftMasters zijn regelmatig in België te vinden om brouwerijen te bezoeken, exclusieve bieren te proeven en de verhalen achter het bier en de brouwerij te ontdekken. Op de website zijn diverse verhalen en blogs te lezen om je mee te nemen in hun ontdekkingstocht. In de komende maanden wordt hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het exclusieve assortiment. Denk hierbij aan de typisch Belgische geuzebieren of het zwaardere werk van De Struise Brouwers. Houd dus goed de website en social media in de gaten!