Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Nieuwe gepresenteerde thema-muziekprogramma’s op Bierradio.nl

Geplaatst op vrijdag 1 oktober 2021

Het eerste weekend van oktober beginnen er op Bierradio.nl twee nieuwe gepresenteerde themaprogramma’s in aanvulling op de smaakvolle muziekmix die 24 uur per dag te horen is. Op zaterdagavond presenteert Fedor Vogel zijn programma Jazz ’n Easy en op zondagavond presenteert Eelco Wijninga zijn programma Bieringa’s NMP (New Music Pleasuredome). Een logische stap voor het online radiostation dat steeds meer luisteraars aantrekt dankzij een unieke mix van funky, jazzy en indie music. En een perfecte aanvulling op het grootste podcastplatform van Nederland dat gaat over bier.

Jazz ’n Easy

Op elke zaterdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur neemt Fedor Vogel plaats achter de microfoon in het programma Jazz ’n Easy. De muziek van Jazz ’n Easy ligt altijd lekker in het gehoor en valt het best te omschrijven als moderne, funky jazz, beïnvloed door pop (of andersom) en gebaseerd op harmonische muzikaliteit en improvisatie. Easy listening met zowel vrouwelijke als mannelijke vocalisten, pianisten/toetsenisten, gitaristen en blazers uit de hedendaagse jazzwereld. En soms ook wel even een uitstapje naar het American Songbook en tijdloze jazz van weleer. In vrijwel ieder programma van Jazz ’n Easy wordt een uitstapje gemaakt naar de hedendaagse muziek en de invloed die de jazz heeft op deze stroming.

Bieringa NMP (New Music Pleasuredome)

Op iedere zondagavond presenteert Eelco Wijninga, tussen 21.00 en 22.00 uur, de ‘nieuwste aanwinsten’ in termen van muziek in zijn programma Bieringa NMP (New Music Pleasuredome). Nieuwe muziek of toevoegingen aan de bestaande playlist. Altijd met de nodige achtergrondinformatie en voorzien van motivatie waarom het online radiostation Bierradio.nl specifiek deze song of artiest toevoegt aan de playlist van de zender. Dé manier om muziek te ontdekken en het verhaal achter de plaat te weten te komen. Alle stijlen die Bierradio.nl de hele dag draait komen in dit programma voorbij.