Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Morebeer Brewing en Brouwerij Poesiat & Kater gaan samen verder

Geplaatst op maandag 29 januari 2024

Morebeer Brewing en Brouwerij Poesiat & Kater gaan samen verder. De bieren van Morebeer Brewing krijgen daarmee een vast onderkomen bij Brouwerij Poesiat & Kater. Peter van der Arend, oprichter van Morebeer, wordt naast zijn rol als ambassadeur nu ook mede-eigenaar van de brouwerij. Binnenkort presenteren ze de bekende Morebeer-bieren, zoals The Big Fat 5, Dutch Eagle en Mikkie is Cattivella in hun nieuwe jasje. En er komt ook nog één nieuw bier.

Over Morebeer Brewing
Morebeer Brewing is opgericht in 2015 door Peter van der Arend om samen met Nederlandse Brouwers Nederlands uitdagende craftbieren te brouwen, zoals de beroemde The Big Fat 5 Double IPA, Dutch Eagle Pale Ale en de Mikkie is Cattivella Crème Brûlée Stout. En elk jaar werden er ook meerdere bijzondere specials gebrouwen, waaronder ook het jaarlijkse KiKa-bier. De Morebeer bieren waren altijd te vinden in de Morebeer cafés in Amsterdam: Proeflokaal Arendsnest, Beertemple, Mikkeller at Morebeer en op menig andere plek in Nederland. De afgelopen jaren zijn Brouwerij Poesiat & Kater en Morebeer Brewing steeds meer gaan samenwerken en nu is besloten de krachten te bundelen.

Over Brouwerij Poesiat & Kater
Brouwerij Poesiat & Kater is een onafhankelijke craftbrouwerij uit Amsterdam, bekend om haar veelzijdige bieren met een eigenzinnige twist. In de eigen brouwerij maken ze Poesiat & Kater craftbieren, zoals de Kaintz Modern Triple, Hilly Hoppy Sour Raw Ale en de prijswinnende Little Smuling Session IPA. Daarnaast brouwt Poesiat & Kater ook opnieuw de historische bieren van de Van Vollenhoven-brouwerij, rond 1900 de grootste van ons land. De bieren zijn verkrijgbaar in horeca en winkels door heel Nederland en natuurlijk ook in het eigen Poesiat & Kater Proeflokaal op de Polderweg 648 in Amsterdam-Oost!