Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Mitra komt met Bier van het Jaar Verkiezing

Geplaatst op zaterdag 13 januari 2018

Al enkele jaren lichten Mitra en Bier! magazine elke maand een bepaald speciaalbier uit. Sinds dit jaar krijgt dit bier de titel ‘bier van de maand’. Zowel in Bier! magazine als op mitra.nl en in alle Mitra drankenspeciaalzaken krijgt dit bier volop aandacht. En vanaf dit dit jaar doen deze bieren automatisch mee aan de ‘Bier van het jaar verkiezing’. Op een speciale website kan er elke maand gestemd worden.

Bier van het jaar
Vanaf dit jaar dingen de maandbieren mee voor de prestigieuze titel ‘Bier van het jaar’. Op een speciale website kunnen liefhebbers elke maand hun stem uitbrengen op het bier van de maand. De bezoeker kan bij het stemmen aangeven of hij het bier goed of niet goed vindt. Uiteindelijk resulteert dit in een totaalscore die het ‘Bier van het jaar’ bepaalt.

Januari: Populus 6921 NachtStout by VandeStreek
Het spits wordt afgebeten door de Populus 6921 NachtStout by VandeStreek. Een bijzondere Russian Imperial Stout met toevoeging van trekdrop en rode peperbes. Dit bier is verkozen tot Bier van de maand januari en is dus het eerste bier waar op gestemd kan worden. De bieren van Populus 6921 zijn overigens exclusief verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en via mitra.nl. Meer weten over deze verkiezing of direct je stem uitbrengen ? Ga dan naar www.mitra.nl/biervanhetjaar