Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

MissPublicity lanceert opnieuw E.V.I. bier

Geplaatst op woensdag 8 juni 2022

In 2021 vierde het Rotterdamse PR bureau MissPublicity haar 18e verjaardag en vierde dat met de lancering van een eigen biertje. In samenwerking met Scheldebrouwerij ontwikkelde oprichter en eigenaar Clarissa Sarah Slingerland een Belgisch witbier dat infused is met Limoncello, gemaakt door pastaketen Spaghetteria. E.V.I. is fris en fruitig met een tikkie van citrus. Strogeel qua kleur, kruidig qua geur. Omdat dit bier zo’n daverend succes was is er dit jaar een tweede batch gebrouwen en kan er ook deze zomer worden genoten van dit heerlijk verfrissende speciaalbier. Op vrijdag 3 juni werd er feestelijk geproost op E.V.I. bij Spaghetteria aan de Pannekoekstraat in Rotterdam.

Energie, verbinding, inspiratie
Clarissa Slingerland is trots op het bijna 20-jarige bestaan van haar bureau en op de ‘birthday brew’ die ze ter ere van de verjaardag lanceerde. Zij vertelt: “In 2003 ben ik dit bureau begonnen en sindsdien werk ik met mijn enthousiaste team op basis van dezelfde drie pijlers: energie, verbinding en inspiratie. Toen ik daarover sprak met Folko Kleinsma van Scheldebrouwerij, waarvoor wij al een aantal jaar werken, ging er bij ons beiden een lampje branden. We besloten ter gelegenheid van onze verjaardag een vrolijk biertje te maken dat we E.V.I (spreek uit: eeffie) genoemd hebben. Het is een acroniem van die drie pijlers onder mijn bureau en bovendien vind ik Evi gewoon een hele mooie meisjesnaam”. E.V.I. is een Belgisch witbier dat infused is met homemade Limoncello van Spaghetteria. Het is fris fruitig met een tikkie citrus, en heeft een kruidige geur en 5,5% alcohol. Het artistieke etiket is ontworpen door de Rotterdamse graffiti-artist Marcel Labrie. Cheers to that!”

Verkooppunten E.V.I.
E.V.I. wordt verkocht bij de twee Spaghetteria-locaties in Rotterdam en andere horecagelegenheden hebben inmiddels ook een aanvraag gedaan. Wil je zelf E.V.I. in huis hebben? Dat kan! Deze exclusieve witbiertjes zijn voor € 12,50 in feestelijke 6-pack te bestellen. Deze kun je afhalen op HQ in Rotterdam of we sturen ze op! Mail E.V.I. en dan komt het helemaal goed: evi@misspublicity.nl