Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Luistertip: Fuck Wijn, Seizoen 2 | Dé Meedrinkpodcast over bier

Geplaatst op zaterdag 18 september 2021

Ronald en Ronald zijn terug met een tweede seizoen van de meedrinkpodcast Fuck Wijn! Ook dit seizoen staan er weer acht afleveringen vol bierpraat met bekende gasten voor je klaar. In elke aflevering staat een bierstijl centraal en proeven ze samen met hun gast en de luisteraar een stijlklassieker en een moderne variant. Drink dit seizoen mee met onder andere Youp van ‘t Hek, Anniek Pheifer en Tim Knol.

Word ook een beetje bierkenner

Na het succes van seizoen één, kon een tweede seizoen niet uitblijven. Vrijdag 17 september startte het tweede seizoen van de allereerste meedrinkpodcast ter wereld: Fuck Wijn. In Fuck Wijn gaan schrijver en bierliefhebber Ronald Giphart en bierbrouwer van vandeStreek bieren Ronald van de Streek, in gesprek met bekende gasten over hun liefde voor bier. Iedere aflevering bespreken ze een specifieke bierstijl, duiken ze in bierjargon en horen we de mooiste bierverhalen. In seizoen twee drinken onder andere actrice Anniek Pfheifer, presentator Jort Kelder, chef-kok Julius Jaspers, zanger Tim Knol en cabaretier Youp van ‘t Hek een biertje met Ronald en Ronald. Hun bevindingen bespreken ze met een gezonde dosis humor en nuchterheid. Hou je van bier, wil je meer over bierjargon leren en ben je benieuwd naar bijzondere en grappige bierverhalen van Ronald, Ronald en hun gasten? Luister en drink dan mee met Fuck Wijn seizoen 2 en word ook een beetje bierkenner. 

Luister en drink mee 

Het bijzondere aan de Fuck Wijn podcast is dat je niet alleen mee kunt luisteren, maar ook mee kan drinken. Nieuw dit seizoen is dat je ook mee kan kijken via het Fuck Wijn YouTube kanaal. Ook dit seizoen stelden Ronald en Ronald weer een speciaal meedrinkpakket samen met online bierwinkel Beerwulf.com. Het Fuck Wijn Seizoen 2 bierpakket bevat zestien verschillende bieren en is dus goed voor alle acht afleveringen van het tweede seizoen. Het bierpakket is hier te bestellen. De eerste aflevering van Fuck Wijn seizoen 2 wordt afgetrapt door actrice Anniek Pfeifer, die het liefst heel de dag bier drinkt, want ze vindt bier écht het allerlekkerste drankje dat er bestaat. Ronald, Ronald en Anniek bespreken ‘dubbels’ in de eerste aflevering. Fuck Wijn seizoen 2 gaat dinsdag 14 september in première op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Nieuwsgierig geworden naar de podcast? Beluister hier de teaser van seizoen 2 en hier de teaser van de eerste aflevering.