Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Luid de kerstdagen in tijdens Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum

Geplaatst op zaterdag 14 december 2019

Op vrijdag 20 december 2019 vindt na een succesvolle eerste en tweede editie de derde editie van het Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum plaats. Het Spoorwegmuseum wordt omgetoverd naar prachtige winterse sferen. Er is een echte ijsbaan, sfeervolle kerstversiering, kerstbomen tot aan het plafond en live jazzmuziek. Start je kerstvakantie met de lekkerste nationale en internationale speciaalbiertjes uit alle windstreken en stomende jazz!

Praktisch

Het Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum vindt plaats op vrijdag 20 december van 19.00 tot 23.00 uur in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Bestel nu je ticket

Early Bird        € 24,00 UITVERKOCHT

Regular           € 26,00 UITVERKOCHT

Late / door      € 28,00

ticketkantoor.nl/shop/spoorwegmuseum

Bij je ticket inbegrepen

➤ entree Spoorwegmuseum (Winterstation, gebruik Museumjaarkaart niet mogelijk)

➤ 4 munten

➤ biermenu

➤ proefglas

Meer bruisende bieren proeven? Losse munten zijn tijdens het festival verkrijgbaar voor €3,- per stuk. Men serveert ook twee heerlijke wijnen en frisdrank. Locatie: Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16 te Utrecht

Streekbierfestival Utrecht

Het Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum maakt onderdeel uit van Streekbierfestival Utrecht. Het Streekbierfestival is een jaarlijks, meerdaags bierfestival met een lente en herfsteditie. Het festival wordt gehouden in het hartje van de bierstad Utrecht in de gezelligste cafés van de binnenstad.