Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Lindeboom breidt portfolio uit met Lindeboom Radler Mango 2.0

Geplaatst op vrijdag 29 maart 2024

Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer brengt een derde smaak Radler op de markt. Naast de reeds vertrouwde varianten Citroen en Kers, is er nu ook een Lindeboom Radler Mango. De sappige en tropische smaak van mango, gecombineerd met de vertrouwde sprankeling van Lindeboom Pilsener gebrouwen volgens het slow brewing principe. Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron, 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met sprankelende mangolimonade.

Lindeboom staat landelijk bekend om haar unieke kersen-Radler. De brouwerij speelt met een mango-variant in op de vraag van een jongere doelgroep, die opgegroeid is met deze tropische smaak, en is met de Radler Mango wederom uniek. De brouwers over de nieuwe Radler: “Of je nu de zomer viert met vrienden in de achtertuin of gewoon op zoek bent naar een heerlijke dorstlesser na een lange dag, Lindenboom Radler Mango 2.0 staat klaar om je smaakpapillen te verwennen. De ultieme natuurlijke dorstlesser!”

Slow Brewing

Lindeboom bierbrouwerij is gecertificeerd ‘Slow Brewer’. Slow Brewing is het belangrijkste en meest consistente internationale kwaliteitszegel voor bier. Slow Brewers geven hun bieren de ideale tijd om rustig te rijpen. Slow Brewing certificeert alleen brouwerijen die op alle gebieden van hun waardeketen eerlijk en bewust handelen. De uitgebreide certificeringscriteria omvatten onder andere de maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en de bijdrage aan een positieve bedrijfscultuur.

Lindeboom Bierbrouwerij Lindeboom Bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in Neer. Deze koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur en Venloosch. De bieren van Lindeboom zijn landelijk verkrijgbaar in de horeca en bij supermarkten en slijterijen.