Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Jopen Taste(k)it proefpakket met 10 craftbieren

Geplaatst op woensdag 30 november 2022

De grootste Nederlandse craft brewer pakt uit deze feestdagen met de Jopen Taste(k)it: een waanzinnig proefpakket met 10 craft bieren die bijna allemaal in de prijzen zijn gevallen. Uiteenlopend van donker tot blond en van bitter tot zoet, dus zelfs voor de meest fervente bierdrinker valt er iets nieuws te ontdekken. Via de QR-code krijg je meer informatie over de bieren en proeftips, en de twee meegeleverde luxe Jopen-bokalen maken de ervaring compleet.

Ook leuk: de kleurrijke cadeauverpakking is binnen een handomdraai om te turnen tot een cornhole game – een soort beerpong maar dan met kroonkurken. Het ideale cadeau dus, maar ook een pakket dat zelfs een avondje bij de schoonfamilie nog aantrekkelijk maakt. Verkrijgbaar op Jopenbier.nl en bij geselecteerde slijterijen, Albert Heijn, Plus en Jumbo. Als je ‘m op de site van Jopen bestelt, maak je kans op een persoonlijke proeverij voor vier personen in de Jopenkerk, begeleid door een van de biersommeliers van Jopen.

De Tien van Jopen

Jopen zegt altijd: “We’ve got a craft beer with your name on it.” Daarmee bedoelt de brouwerij dat ze voor iedereen wel een geschikt bier hebben. Van super makkelijk drinkbare pilseners en witbieren tot volledig gefreakte IPA’s en stouts, en alles daartussenin. De Taste(k)it is een ontdekkingstocht langs verschillende smaken, waardoor je misschien wel je nieuwe favoriete stijl ontdekt. 

10 redenen waarom de Jopen Taste(k)it dé uitkomst is voor iedereen die deze feestdagen de beste bieren wil proeven: 

Craft Pilsner; Juicy Lager; Bright Light; Adriaan Wit; Mooie Nel IPA; Blurred Lines; Hop Zij Met Ons; Neder Wit; Trinitas Tripel; Heavy Cross.

De Jopen Taste(k)it kost € 42,95 en is verkrijgbaar op Jopenbier.nl en bij geselecteerde slijterijen, Albert Heijn, Plus en Jumbo. Verzenden vanaf Jopenbier.nl is gratis.