Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Jason Yavorska aangesteld als nieuwe CPTO Beerwulf.com

Geplaatst op maandag 2 november 2020

Online bierwinkel Beerwulf heeft Jason Yavorska benoemd tot Chief Product & Technology Officer (CPTO). Yavorska, voorheen Product Director voor CI/CD bij GitLab, is expert op het gebied van iteratieve processen en het effectief verzenden van online producten.

Hij geeft aan zich eerst te zullen richten op drie belangrijke doelen. Ten eerste het opschalen van de product- en engineeringteams passend bij de groeidoelstellingen van Beerwulf.com. Daarnaast zal hij zich storten op het beoordelen en updaten van Beerwulf’s technische systemen, zodat ook die klaar zijn om met de beoogde groei mee te bewegen. Als laatste wil Yavorska het Agile en interactieve leveringsmodel van Beerwulf.com perfectioneren. Deze drie doelen moeten dienen om de Beerwulf.com-consument een perfecte user experience te kunnen bieden.

Met deze startstrategie wil Yavorska bouwen aan een cultuur binnen Beerwulf.com waarin het voor iedereen makkelijk wordt om direct op de vraag van de consument én kansen die zich aandienen vanuit de markt, te kunnen inspelen. “Er is zoveel groeipotentieel op het gebied van online retail en sales. Het is voor Beerwulf.com cruciaal om direct te kunnen schakelen wanneer er zich kansen voordoen. Mijn concrete doel is om de systemen zo in te kunnen zetten dat wanneer zich op maandag een kans voordoet, we het op vrijdag al in de productie kunnen terugzien. Het gaat veel focus en werk van onze teams vragen, maar we gaan dit zeker waarmaken.”

Yavorska heeft naar eigen zeggen een transparante managementstijl met een hands-on benadering. Hij geeft aan veel tijd te zullen investeren in het luisteren naar de teams en collectief uitdagingen aan te willen gaan. “Ik heb veel ervaring op het gebied van Agile, Product Management en DevOps opgedaan en ik heb ontzettend veel zin om bij Beerwulf.com aan de slag te gaan. Wat mij betreft zijn er vier pijlers om onze doelen met succes te behalen: het formuleren van duidelijk doelstellingen, het door en door kennen van de Beerwulf-klanten, creatieve oplossingen kunnen bieden voor uitdagingen én snel kunnen leveren om de feedback cyclus te kunnen versnellen.”

Als fervent bierliefhebber en thuisbrouwer is Yavorska op zijn plek bij Beerwulf.com. Het is zijn passie om bierbrouwers met zijn kennis te helpen hun bieren te distribueren, dit is ook één van belangrijkste redenen om zich bij het Beerwulf.com team te voegen. Hij verhuisde een aantal jaren geleden naar Nederland, niet in de minste plaats zodat hij makkelijker aan Belgisch bier kon komen. Zijn favoriete Beerwulf.com pakket is dan ook het Brussels Beer Challenge 2019 pakket.