Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Jan Linders voor 11e jaar op rij Beste Biersupermarkt van Nederland

Geplaatst op woensdag 19 juli 2023

Jan Linders Supermarkten is opnieuw door het onafhankelijk onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot ‘Beste Biersupermarkt van Nederland’. De supermarktketen wordt op 17 van 19 aspecten als beste beoordeeld en haalt daarmee voor het 11e jaar op rij de prijs binnen. Het bierschap van Jan Linders wordt door consumenten beoordeeld met een 7,72. Jan Linders wordt onder andere op de aspecten ‘aantrekkelijke aanbiedingen’ en ‘voldoende voorraad’ als beste beoordeeld. Ook wordt de keuze in speciaalbier, seizoensspeciaalbier, pils, alcoholvrij en licht alcoholisch bier als beste van alle supermarkten beoordeeld.

Bram Rikken, unit manager bij Jan Linders en verantwoordelijk voor de bierformule, zegt: “Dit is de kroon op het werk van alle collega’s die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan de bier- en speciaalbiercategorie van Jan Linders. Ons unieke en uitgebreide bierschap wordt gewaardeerd door onze klanten. Dat zien we terug in de deze bekroning, maar zeker ook in de reacties van klanten. Uiteraard blijven wij daarom ook in de toekomst in onze Albert Heijn Jan Linders-winkels klanten verrassen met een zeer uitgebreid bierassortiment.”

Via een online onderzoek van het GfK ConsumerScan Panel zijn consumenten gevraagd een waardering (cijfer) te geven over het bierschap van de retailer waar zij doorgaans hun bier kopen. Daartoe worden retailers door hun eigen consumenten op 19 verschillende aspecten beoordeeld voor de categorie bier.

Op de foto v.l.n.r. Ellen Claassens en Simon Callewier (AB Inbev), Richard Versleijen, Bram Rikken en Stan Raemakers (Jan Linders).