Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

In 24 uur tijd 300+ aanmeldingen voor Lowlander’s mobiele biertuin

Geplaatst op donderdag 11 maart 2021

Met de lancering van de Botanical Beer Garden To Go heeft botanisch brouwer Lowlander binnen 24 uur tijd al meer dan 300 aanmeldingen binnengehaald. Met liefde voor de natuur diep in het DNA geworteld, draait het bij Lowlander altijd om beleving. Of het nu gaat om het creëren van de mooiste smaken door middel van kruiden, specerijen en fruit of het delen van de verhalen achter de botanisch gebrouwen bieren. Met de Botanical Beer Garden To Go brengt Lowlander deze twee werelden samen: een luxe mobiele biertuin die inclusief bier, bites én barman die bij jou thuis afgeleverd wordt.

“We worden overspoeld met enthousiaste reacties uit het hele land. Te gek om te zien dat ons rijdende terras nu al zo’n succes is. Hieruit blijkt maar weer hoe groot de behoefte aan een biertje buiten de deur is”, aldus oprichter en Chief Botanical Officer van Lowlander Frederik Kampman. Lowlander geeft exclusief via Instagram unieke plekken weg voor deze botanische ervaring. Aanmelden kan enkel nog tot en met morgen, vrijdag 12 maart middernacht.

Zorgeloos ontspannen

Zo kun je in jouw eigen tijdelijke mini-oase toch nog van heerlijke smaken en verfijnde gastvrijheid genieten. De perfecte timing, als je het Annemieke van Lowlander vraagt: “We verlangen allemaal naar een momentje zorgeloos ontspannen. Juist nu. En bij gebrek aan plekken om naartoe te gaan, besloten wij die ervaring naar de mensen toe te brengen. Terwijl jij lekker achterover leunt, zorgen wij voor de biertjes, bites en botanicals en vertellen we je alles over de beste beer & food pairings.”

In het zonnetje
Voor de lancering van de Botanical Beer Garden To Go slaat Lowlander de handen ineen met zes verschillende restaurants in Nederland. De Dakkas in Haarlem, The Streetfoodclub in Utrecht, Gastropub Van Kinsbergen in Den Haag, Bar Botanique in Amsterdam, De Huismeester in Rotterdam en Suikerkist in Breda krijgen de kans om op hun eigen kanalen een tijdslot voor de mobiele biertuin weg te geven. Zo kunnen zij hun gasten toch nog op een alternatieve manier ontvangen. “We missen het ontzettend om onze geliefde horeca te bezoeken – en wij zijn niet de enigen”, aldus Annemieke. “Met de Botanical Beer Garden To Go bewijzen we dat verantwoord genieten heel goed kan. Volgens ons geldt dat voor de horeca net zo. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer plaats te nemen op een écht terras!”

Kans maken?
De Botanical Beer Garden To Go rijdt tussen 18 en 27 maart door het hele land. Wil jij een exclusief tijdslot bemachtigen? Aanmelden kan tot vrijdag middernacht 12 maart door middel van een reactie onder de aankondiging op Instagram. Tag een vriend of vriendin met wie je de Botanical Beer Garden To Go wil beleven en wie weet staat ‘ie binnenkort bij jou voor de deur. De winnaars worden op maandag 15 maart bekend gemaakt waarna ze een persoonlijk tijdslot toegewezen krijgen.