Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Hoppige fruitigheid van Jopen nu ook in blik en 4-pack

Geplaatst op donderdag 18 maart 2021

Jopen, de grootste onafhankelijke craftbrouwerij van Nederland, blikt in. Vanaf nu zijn de welbekende craftbieren Mooie Nel, de meest bekroonde IPA van Nederland, en het alcoholarme Nonnetje verkrijgbaar in blik. En dit is nog niet alles. Jopen nodigt iedereen uit om craftbier eens te proberen en daarom zijn de fruitige IPA’s nu ook, naast fles, fust en blik, in handige 4-packs verkrijgbaar.

Gevangen in blik: de moderne Jopensmaak
De populariteit van blik neemt toe: steeds meer liefhebbers genieten graag van craftbier uit blik. Om aan deze grote groep gehoor te geven, heeft de craftbrouwer zijn core range IPA’s nu permanent in blik uitgebracht:

Jopen Mooie Nel IPA

IPA | 6,5% 

Ja, dit is mooi, mooi, Mooie Nel. Een grote golf aan hoppige fruitigheid en een flink bittere kick. Niet normaal lekker.

Jopen NON IPA
Non-alcoholic IPA | 0,3%

Nonnetje is zondeloos lekker. Barstensvol hoppige smaken van tropisch fruit en een diep gelaagd bittertje. Hop, proeven maar!

De uitgesproken en moderne smaken die je gewend bent van Mooie Nel en het Nonnetje gaan alles behalve verloren in de nieuwe 33cl-verpakking. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. Het resultaat? Een extra vers Jopenbier. Proef zelf maar!

IJzersterke blikkenvanger
Beide smaken zijn voorzien van een uitgesproken jas. De designs zijn Jopen: fris, eigentijds en they beat boring. Daarnaast kunnen de ijzeren verpakkingen tegen een stootje en zijn ze lichter van gewicht. Snel en makkelijk te koelen, perfect om mee te nemen.

Jopen voor vier, allen voor Jopen
Nog meer nieuws! De hardlopers Jopen Mooie Nel en Jopen Non IPA zijn nu ook verkrijgbaar in 4-packs. De glazen flessen dragen het bekende design, maar zijn nu  per vier verpakt: ideaal om te delen met je vrienden, zodra dit weer kan. Handig voor op bezoek of in het park!

Jopen
Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craftbieren, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in een constante zoektocht naar nieuw: nieuwe moderne bieren, nieuwe smaken, nieuwe brouwmethodes én nieuwe (ijzeren) jasjes voor bestaande uitblinkers. Zo zorgt de craftbier-pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.