Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Hoppig Bier & BBQ weekend lang in het Haarlemmermeersebos

Geplaatst op zondag 23 april 2023

Hoppig Bier & BBQ, de gezelligste biertuin van Noord-Holland, strijkt na een succesvolle editie opnieuw neer in Hoofddorp in het Haarlemmermeersebos. Deze bereikbare plek is een ideale locatie gebleken voor het gezellig nuttigen van zo’n 120 verschillende speciaalbieren en het wagen van een dansje. Ook dit keer zijn de 16 brouwers weer enorm gevarieerd.

Dit keer zijn er zo’n 16 brouwerijen vertegenwoordigd. Een hiervan is het Hoofddorpse BE+ER. Daarnaast zijn er nog 7 andere Nederlandse brouwers, namelijk Frontaal, Tamesteut, X-Brewing, Two Chefs Brewing, De Magistraat, 100 Watt en Moersleutel. Verder zijn er brouwerijen uit Spanje, Oekraïne, Frankrijk, Polen, Roemenië én Finland. Je kunt wel stellen dat Hoppig Bier & BBQ een licht internationaal tintje heeft.

Overige dranken

Uiteraard is er ook deze editie weer een BOB bar, met frisdrank, wijn, koffie, thee en alcoholvrij bier. Of gewoon pils voor de liefhebber. Weet je al dat je gaat? Koop dan alvast je glas en munten met voordeel. Dit doe je vooraf op de website en ontvang dan gratis munten.

Hoppig Bier & BBQ is ongedwongen en open. De locatie in het Haarlemmermeerse Bos leent zich ook perfect voor wandelaars en andere recreanten die spontaan het festival kunnen bezoeken. Kom langs en geniet van alle gezelligheid. De toegang is altijd gratis!

Overzicht gegevens Hoppig Beer & BBQ

Datum: 3 & 4 juni 2023

Tijden: zaterdag: 12:00 uur – 22:00 uur

Zondag : 12:00 – 20:00 uur

Locatie: Haarlemmermeerse Bos, locatie: Paviljoenlaan, Hoofddorp

Tickets: gratis toegankelijk