Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Hop On Hop Off Festival 2021: nog heel even wachten!

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

De basisscholen zijn weer open en er komen meer versoepelingen. Goed nieuws dus! Maar nog net niet goed genoeg om op een veilige manier een spetterende nieuwe editie van het Hop On Hop Off Festival in Breda te organiseren. Kortom: HOHO2021 9-11 april gaat niet door. De organisatie had liever beter nieuws gehad. Maar ook zij gaan voor veilig. Des te sneller is corona onder controle.

Toch heeft de organisatie weer wat leuke dingen te vertellen!
Ze hebben de datum voor HOHO2022 vastgelegd: 1, 2 en 3 april 2022. Reeds gekochte kaarten voor editie 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022. Restitutie van tickets is ook mogelijk tot 1 april 2021. Bezoekers zijn daar al over ingelicht. Met het behouden van je kaarten steun je het Hop On Hop Off Festival en de toekomst van het festival.

Ondersteun de brouwer met het:
HOP ON HOP OFF SPECIAALBIER SURPRISE PAKKET DEEL III MET HET UNIEKE ÉÉNMALIG HOHO THUIS 2021 FESTIVALGLAS. OP=OP

Met dit speciale HOHO2021 Speciaalbier Surprise pakket doen 24 brouwers van het originele festival mee. Iedere brouwer levert één bier. Daar maken ze twee dozen van met 12 verschillende kneitergoede speciaalbieren per doos. Alle 24 bieren zijn andere bieren dan die van de eerdere surprisepakketten. Elk pakket is uniek dus bestel beide pakketten en je ontvangt in totaal 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwers.
Hop On Hop Off komt bij jou thuis!! Nu jullie niet naar het festival kunnen komen brengen zij de bieren naar jou! Geniet in het weekend van 9 – 11 april van de heerlijke bieren van de deelnemende brouwers en bestel nu het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket.

Hoe?
Je kunt het surprisepakket bestellen tot en met 28 maart. In de week van 5 april wordt het surprisepakket bij je thuisbezorgd of kun je het ophalen bij een van de ophaallocaties. Ze bezorgen in heel Nederland en België. Zo kun je in het weekend van 9 – 11 april thuis de heerlijke speciaalbieren proeven. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteunt daarmee ook de deelnemende brouwers.
Bestel je pakket via https://hoponhopofffestival.com/bestel-bierpakket/