Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

‘Hop On Hop Off 2019’: overdekt speciaalbier- en foodtruckfestival Breda

Geplaatst op donderdag 6 december 2018

Na een fantastische eerste editie van het Hop On Hop Off Festival keert het grootste speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux terug naar Breda. Op 5, 6 en 7 april 2019 zal de Kunstijsbaan van Breda omgetoverd worden tot het walhalla voor speciaalbierliefhebbers en foodtruckfans!. Met 60 unieke brouwerijen uit binnen en buitenland die meer dan 400 verschillende speciaalbieren meenemen zal er genoeg te proeven zijn.

Hop On Saison
Ook zal dan het festivalbier gelanceerd gaan worden: Hop On Saison! Bij heerlijke bieren hoort natuurlijk goed eten. 25 foodtrucks nemen hun lekkerste gerechten mee. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment brengt het Hop On Hop Off Festival een mix van eten, drinken en gezelligheid naar de ruim 16.000m2 van de Kunstijsbaan. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht met diverse activiteiten zoals; kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Al met al genoeg te beleven voor jong en oud.

Pendelbus en kosten
Wij raden iedereen aan om op de fiets te komen, er is een speciale 076-Fietst fietsenstalling aanwezig. Behalve openbaar vervoer zal er een extra pendelbus rijden tussen Breda station en de Kunstijsbaan. Ook aan de BOB is gedacht. Bij onze speciale Hop&Bob barren kun je altijd terecht voor een glaasje fris of een alcoholvrij biertje. Entree is gratis! Je moet alleen een speciaal proefglas aanschaffen waar je je bier in kunt doen. Een instapkaart kost 15 euro en bestaat uit het proefglas, 3 strippen (3 muntjes t.w.v. €2,50 per muntje) en het festival programmaboekje. Instapkaart en extra strippen kun je vooraf kopen, maar ook tijdens het festival zelf.

Openingstijden Hop On Hop Off Festival 2019

Vrijdag 5 april: 16.00 – 23.00 uur.

Zaterdag 6 april: 13.00 – 23.00 uur.

Zondag 7 april: 13.00 – 21.00 uur.

Ga voor meer informatie naar:

www.hoponhopofffestival.com

www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/

www.instagram.com/hoponhopoff_festival/