Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Holland Heineken House zoekt 100 olympische helden

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

Over zo’n zes maanden gaan de Olympische Zomerspelen in Tokyo van start. Dan ziet ook het TeamNL Tokyo Center het licht. Samen met het Holland Heineken House vormt dit hét kloppende hart voor alle Nederlandse sporters, hun begeleiding, familie, vrienden en uiteraard fans. Dé motor achter dit ‘thuis ver van huis’ is het team van mensen die ieder met hun unieke talent deze plek al 25 jaar tot een succes maakt. NOC*NSF en Heineken kunnen dit niet alleen. Daarom zoekt Heineken, in samenwerking met HR-partner Adecco, de crew die in Tokyo records moet gaan breken.

Koks, keukenhulpen, obers, tappers, techneuten, gastheren en dames maar ook beveiligers zijn van harte welkom om zich aan te melden voor een onvergetelijke ervaring; kost en inwoning, vlucht, een pas voor het OV en dit alles in een fantastische atmosfeer. Ja, er moet ook gewerkt worden. En hoe! Het is soms net topsport. Enthousiastelingen kunnen zich tot maandag 3 februari aanmelden via adecco.nl/tokyo. In maart vinden de selectiedagen plaats en in april wordt bekend gemaakt welke crewleden in juli naar Tokyo mogen afreizen.

Edith is erbij, Hélène ook!

De allereerste crewleden zijn al bekend; voormalig olympisch judoka Edith Bosch gaat namens NOC*NSF mee als coach voor de crew die in het TeamNL Tokyo Center en het Holland Heineken House aan de slag gaat. Ex-tophockeyster, tv-presentatrice en verslaggeefster Hélène Hendriks neemt de presentatie van alle huldigingen in het Holland Heineken House voor haar rekening. Al een kwart eeuw hét moment waar vrijwel iedere sporter na het laatste fluitsignaal of finishlijn naar uitkijkt als er een unieke prestatie is geleverd.

Ticket to Tokyo

Wat moet je in huis hebben om aan de slag te kunnen in het ‘Huis’? Dat je tot op het bot gemotiveerd moet zijn en een sportieve teamplayer bent met een oranje hart spreekt voor zich. Over van negen tot vijf hebben we het niet eens, want het zijn afwijkende werktijden en daar moet je tegen kunnen. We zien graag dat je een doorzetter bent en ook flexibel. Een prachtige lach gevoed door een dosis humor is een pré want plezier en lol met elkaar werkt zoveel fijner. Je bent minimaal 21 jaar, spreekt goed Nederlands en Engels, Japans is zeker niet noodzakelijk maar wel een pré. Wie zoeken we? Voor het TeamNL Tokyo Center en het Holland Heineken House zijn in totaal zo’n honderd horecamedewerkers, technici en logistieke talenten nodig. Samen gaan we in Tokyo voor goud!