Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Het is weer tijd voor Bocktober bij Beerwulf.com

Geplaatst op dinsdag 1 oktober 2019

Het is oktober en dat betekent in bierland, traditiegetrouw, dat het weer tijd is voor Bockbier. Het moutige bier met een wat karamelachtige smaak is hét bier waarmee je de koudere maanden van het jaar doorkomt. Inmiddels is het óók traditie dat online ierwinkel Beerwulf.com een Bockbierpakket met zestien verschillende bockbieren van Nederlandse bodem samenstelt. Van behoorlijk traditioneel tot ronduit innovatief.

Bockbier kan dan wel een traditionele biersoort zijn, saai wordt het zeker niet met dit pakket. Het pakket is niet alleen een feestje om te ontvangen door het stoere design van de Beerwulf.com doos, ook het openmaken van het pakket en de flessen één voor één ontdekken, heeft het absolute – kid in a candy store – effect. De Nederlandse brouwerijen hebben namelijk niet alleen hun best gedaan op het brouwen van de lekkerste Bockbieren, ze zijn ook creatief geweest met het artwork van de flessen en blik en de namen van de bieren: Opgebokt, Black BockBoom BocksMadeleine en Bokkelul, zijn nog maar een greep uit het creatieve assortiment. Hét perfecte geschenk voor de bierliefhebbende vrienden of familie, die in de herfst/winter verjaren of gewoon een presentje verdienen. Ook kookfanaten die dol zijn op stevige winterse stoofpotten, kaasplanken en chocolade gaan blij worden van dit bockbierpakket, want bockbier is ook nog eens een mooi ingrediënt om mee te koken of te pairen met winterse gerechten en desserts. Of koop het pakket natuurlijk gewoon lekker voor jezelf, om alleen of samen van te genieten. Het Bockbierpakket gaat voorlopig niet -out of style- want het Bockseizoen loopt tot februari 2020 en is ook tot die tijd verkrijgbaar via Beerwulf.com.

Het Beerwulf.com Bockbierpakket is verkrijgbaar voor €35,95 en wordt binnen 24 uur gratis bij je thuis bezorgd, indien gewenst met een persoonlijke boodschap. Kan je niet genoeg krijgen van Bockbier? Beerwulf.com heeft een groot assortiment Bockbieren, die ook los verkrijgbaar zijn via Beerwulf.com.