Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Het feestseizoen begint bij Beerwulf met de Adventskalender

Geplaatst op donderdag 18 november 2021

De ultieme manier voor bier- en kerstliefhebbers om af te tellen tot kerst, is ook dit jaar weer de Beerwulf Adventskalender. Vanaf 1 december open je elke dag 1 vakje en ontdek zo 24 overheerlijke, verschillende speciaalbieren. Zo heb je een maand lang iedere dag een bijzondere bierbeleving. De Adventskalender is dit jaar mooier en lekkerder dan voorheen. Op speciaal verzoek van Beerwulf fans zitten er dit jaar in het Adventspakket extra veel exclusieve bieren. Naast een aantal klassiekers zitten er dus nieuwe en exclusief voor Beerwulf gebrouwen bieren in het pakket.

Dus als je de Adventskalender cadeau doet aan een bierliefhebber of lekker voor jezelf bestelt; de Beerwulf Adventskalender is de bierigste manier om af te tellen tot kerst. De Beerwulf Bier Adventskalender 2021 is verkrijgbaar via beerwulf.com voor € 62,99 en wordt gratis bezorgd. Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen en zelf het bezorgmoment te kiezen!

Meer bier(cadeaus) voor onder de boom 

Aftellen naar kerst is leuk, maar dan begint ‘het feest’ natuurlijk eigenlijk pas. Want, onder die kerstboom moet het natuurlijk ook goed gevuld zijn. Ook voor originele, leuke en lekkere (bier)cadeaus kan je bij Beerwulf terecht. Zo heeft de online bierwinkel samengestelde bierpakketten op thema, bieraccessoires en biertaps voor thuis. Een no-brainer voor bierliefhebbers! Schenk dit jaar tijdens het kerstdiner eens bier van de tap! Perfect gekoeld en heerlijk vers. De perfecte bierbeleving voor thuis, origineel en leuk. Pas je gerechten op de verschillende bieren aan, of andersom. Beerwulf heeft een assortiment biertaps voor thuis en een divers assortiment aan tapvaten beschikbaar. Ook perfect voor onder de boom natuurlijk.

De bierpakketten van Beerwulf zijn niet alleen een feest om cadeau te krijgen, maar ook om te ontdekken. Beerwulf heeft verschillende thematische pakketten, die je hup zo in je winkelmandje gooit en gratis bij de ontvanger wordt bezorgd. We delen vier tips van bierpakketten onder de € 50,- om het komend feestseizoen cadeau te doen:

Het Nederlandse Brouwers Pakket

Het ideale bierpakket om het rijke Nederlandse bierlandschap te ontdekken. Van Gulpener uit Zuid-Limburg, via ‘t IJ in Amsterdam naar Texels op de Wadden. Met dit pakket maak je een heerlijke bierreis door Nederland.

Het alcoholvrije bierpakket 

Begin alvast met je goede voornemens met het alcoholvrije bierpakket van Beerwulf. Inclusief het – tot beste alcoholvrije bier van Nederland – verkozen Playground van vandeStreek.

Het Fuck Wijn seizoen 2 meedrinkpakket 

De allereerste meedrinkpodcast over bier is gemaakt door bierbrouwer Ronald van de Streek en schrijver en bierliefhebber Ronald Giphart. In elke aflevering staat een bierstijl centraal en proeven Ronald en Ronald samen met hun bekende gasten een stijlklassieker en een moderne variant.

Het IPA bierpakket 

IPA’s blijven mateloos populair. Geef dit IPA bierpakket aan een echte hophead. Ontdek de veelzijdigheid van de Indian Pale Ale met 16 heerlijke IPA’s.