Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Het Anker On Tour 2018

Geplaatst op donderdag 1 maart 2018

Begin 2014 kondigde Brouwerij Het Anker een nieuw concept aan: Ankeravonden. Iedere maand kwamen een 50-tal gelukkigen samen bij Brouwerij Het Anker, waar een gepassioneerde gastspreker ze onderdompelde in een thema-avond rond bier. Een succes, zo blijkt, want de Ankeravonden waren doorgaans in een handomdraai vol, waardoor er al snel extra edities werden ingelast.

Van stad naar stad
In 2015 werden de Molenbergavonden ge├»ntroduceerd, een vergelijkbaar concept rond whisky in Stokerij De Molenberg. Na meer dan 50 geslaagde avonden met duizenden gelukkige deelnemers, presenteert Het Anker nu: Het Anker On Tour. Het Anker gaat ‘On Tour’ en trekt van stad naar stad om bij jou in de buurt bier- en whiskyproeverijen te organiseren. Tijdens de Ankeravonden On Tour kom je meer te weten over het eeuwenoude verhaal van Brouwerij Het Anker.

Weetjes en anekdotes
Laat je begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Je krijgt antwoorden op al je vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Hoe maakt Brouwerij Het Anker vandaag prijswinnende bieren? Welke ingredi├źnten en smaken kun je herkennen? Hoe schenk je bier en wat eet je erbij? Leer proeven van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.