Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Heineken introduceert een bieropener die je werkdag afsluit

Geplaatst op maandag 3 oktober 2022

Heineken introduceert ‘The Closer’, de bieropener die je werkdag afsluit. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 5 Nederlanders een hoge werkdruk ervaart. Onder andere door hybride werken is het dichtklappen van je laptop steeds moeilijker geworden. The Closer is een high tech bieropener die via bluetooth kan worden aangesloten aan je laptop. Zodra je met The Closer een biertje opent gaat je laptop in slaapstand en is het tijd voor ontspanning.

Een herkenbaar probleem dus voor veel mensen, maar niet altijd even makkelijk bespreekbaar. Daarom wil Heineken op een luchtige manier laten zien dat het makkelijker is dan je denkt om je werk af te sluiten. Heineken hoopt daarmee naast het openen van een biertje, óók het gesprek over work-life balance te openen. 

Tijd voor vrienden en familie

We kennen het allemaal wel. Na het eten duik je nog eventjes achter je laptop om een mail af te maken en voor je het weet is het alweer tijd om naar bed te gaan. Terwijl juist tijd voor ontspanning ontzettend belangrijk is. Daarom introduceert Heineken The Closer, een bieropener waarmee je je werkdag op tijd kan afsluiten. “Bij Heineken vinden wij het belangrijk om te verfrissen en te verbinden. Daar is een biertje, of dat nu met of zonder alcohol is, bij uitstek een product voor. Het creëert mooie momenten samen, met je vrienden in je favoriete bar of tijdens een gezellig etentje thuis. Met deze campagne hopen we het gesprek over werkdruk en het belang van een goede balans tussen werk en privé onder de aandacht te krijgen. Natuurlijk wel op een manier die bij ons merk past, met een knipoog”, aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken Nederland. “Tijd voor ontspanning, met vrienden en familie, het zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je op een later moment weer met een glimlach aan een nieuwe werkdag kan beginnen.”

High tech oplossing voor een low tech probleem

The Closer is een high tech bieropener die via bluetooth kan worden aangesloten aan je laptop. Zodra je met The Closer een biertje opent gaat je laptop in slaapstand en is het tijd voor ontspanning. Hoewel het eigenlijk onnodig zou moeten zijn, attendeert Heineken je er met een knipoog op hoe belangrijk het is om tijd te spenderen met vrienden en familie. Tijd voor dat goede gesprek met je beste vriend of een borrel met collega’s, als de gesprekken over werk maar even worden overgeslagen.

Maak kans op The Closer

Kun jij zo’n ludieke stok achter de deur gebruiken? Je kunt The Closer winnen via www.heineken.nl/closer.  Bekijk de campagne video hier en hier.