Onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier

Biernieuws

Hans Worst maakt Black Beer Sauce met bier van Brouwerij Noordt

Geplaatst op woensdag 7 augustus 2019

De Rotterdamse streedfood worstenmaker Hans Worst staat niet alleen bekend om zijn 100% biologische worsten, maar ook om zijn smaakvolle sauzen. Sinds kort is er een nieuwe biersaus bij gekomen op basis van het Seven Hops bier van Brouwerij Noordt: de Black Beer Sauce. De eerste 150 flessen zijn gevuld en als het aanslaat zal er grotere productie volgen.

De Zwarte Bier Saus is niet alleen heerlijk bij de spekbom maar bijvoorbeeld ook over een pannenkoek met spek of als dipsaus/marinade bij de BBQ. De biersaus heeft door de zeven hopsoorten in het bier tonen van tropisch fruit, wat heel bijzonder is. De worsten van Hans Worst zijn 100% biologisch en te krijgen als hotdog, braadworst en curryworst. De saus is onder andere te krijgen bij Hans Worst op de Rotterdamse Coolsingel. Hans Worst heeft nog veel meer sauzen waarvan enkele volgens een super geheim recept tot stand zijn gekomen: zuurkool, frisse groene blaadjes andijvie, chilisaus, spek, en niet te vergeten ‘heter dan heet’ sambal. De verwachting is dat de Black Beer Sauce ook erg gaat aanslaan.